Βαθμολογία

Μπέιλ: «Δεν πρέπει να εφησυχαστούμε»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ τόνισε με δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Βασιλείας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να χαλαρώσουν για να υπάρξει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. 

Καμία χαλάρωση δεν επιτρέπεται για την Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός άσος έκανε δηλώσεις ύστερα από τη νίκη των Μαδριλενών επί της Βασιλείας για το Τσάμπιονς Λιγκ, και τόνισε πως παρά το ρεκόρ των 15 συνεχόμενων νικών (σ.σ. ισοφάρισαν την καλύτερη επίδοση του συλλόγου), πρέπει να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε ματς.

«Είναι ένα μεγάλο ρεκόρ και είμαστε χαρούμενοι που το ισοφαρίσαμε. Όμως το σημαντικότερο είναι να μην εφησυχαστούμε. Παίζουμε καλά αυτή την περίοδο, αλλά δεν θα κρίνω εγώ αν είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι», ήταν τα λόγια του 25χρονου άσου που στη συνέχεια μίλησε για την εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας του επί της Βασιλείας.

«Μπήκαμε στο παιχνίδι αποφασισμένοι να νικήσουμε. Η Βασιλεία από την πλευρά της μαχόταν για την πρόκριση. Είναι μια καυτή έδρα. Έχουμε δει αρκετές ομάδες να έρχονται εδώ και να υποφέρουν. Μας έβαλαν δύσκολα, όμως καταφέραμε να νικήσουμε. Το σημαντικότερο ήταν οι τρεις βαθμοί. Είμαστε επαγγελματίες. Θέλουμε να κερδίζουμε πάντα και να κατακτήσουμε κάθε διαθέσιμο τρόπαιο», είπε ο Ουαλός εξτρέμ που τέλος αναφέρθηκε για στον συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είναι εκπληκτικός παίκτης και είναι φανταστικό που αγωνίζομαι μαζί του», κατέληξε.