Βαθμολογία

Την Παρασκευή η κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΛ

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης, αύριο Παρασκευή, στις 18.30΄ το απόγευμα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος», θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της 3ης αγωνιστικής, της β΄ προκριματικής φάσης του Κυπέλλου με τη συμμετοχή σ΄ αυτή των 16 ομάδων από τους 4 ομίλους, που έχουν προκριθεί μετά τους αγώνες της περασμένης Τετάρτης.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου για το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων και Ακαδημιών τοπικών ομάδων, που διοργανώνει στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2014 η Ένωση, για οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο AEL FC ARENA.

Όπως είναι ήδη γνωστό στην 3η αγωνιστικής της β΄ προκριματικής φάσης του Κυπέλλου της Ένωσης έχουν προκριθεί από κάθε όμιλο οι εξής ομάδες:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Μαχητής Τερψιθέας, Απόλλων Λάρισας, Αχιλλέας Φαρσάλων Α.Ο.Βουναίνων

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Π.Ο. Ελασσόνας, Αμπελωνιακός, Α.Ο. Συκέας, Δολιχιακός

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Ηρακλής Χάλκης, Δόξα Αργυροπουλίου, Αετός Μακρυχωρίου, ΠΑΕ Δήμου Πλατυκάμπου

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Δήμητρα Γιάννουλης, Φαλανιακός, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Αμπελόκηποι

Οι νικητές των 8 «ζευγαριών» που θα αναδείξει η κλήρωση, στην επόμενη προημιτελική φάση θα μπουν σε ενιαία κληρωτίδα και θα δημιουργήσουν τα 4 «ζευγάρια», οι νικητές των οποίων θα δημιουργήσουν με κλήρωση τα 2 «ζευγάρια» της ημιτελικής φάσης. Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ καλούνται οι εκπρόσωποι των παραπάνω αναφερόμενων σωματείων να παραβρεθούν στην αυριανή κλήρωση.