Βαθμολογία

Ίδρωσε αλλά προκρίθηκε ο Ηρακλής Χάλκης

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη στο Συκούριο. Ο τοπικός Κίσσαβος υποδέχθηκε τον Ηρακλή Χάλκης για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Τελικό αποτέλεσμα 2-3 και πρόκριση για τους φιλοξενούμενους που αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 0-3, στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι μείωσαν και λίγο έλειψε το ματς να πάει στην παράταση. Πάντως η Χάλκη είχε και δοκάρι στο δεύτερο μέρος.

Η αναμέτρηση ήταν ωραία και σίγουρα ο λίγος κόσμος που την παρακολούθησε διότι ήταν καθημερινή, ευχαριστήθηκε μπάλα. Το συγκρότημα της Χάλκης μπήκε αποφασισμένο και από τα πρώτα λεπτά προσπάθησε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 0-2 και το Συκούριο να μην είναι και στα καλύτερά του.

Στην αρχή της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τρίτο γκολ και σίγουρα εκεί όλοι πίστεψαν πως το ματς τελείωσε. Ο Κίσσαβος όμως δεν είχε την τελευταία του λέξη, με τον Θέμελη να περνά στο ματς και να αλλάζει την εικόνα των γηπεδούχων. Σημείωσε δύο γκολ και είχε και κάποιες ακόμη μεγάλες ευκαιρίες.

Στα τελευταία λεπτά παιζόταν ένα συναρπαστικό ματς, με την ομάδα του Κώστα Κουτσούκη να προσπαθεί για το «θαύμα», έτσι όπως είχε εξελιχθεί το ματς και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν να τα έχουν χαμένα. Τελικά το 2-3 έμεινε μέχρι τέλους και έτσι η Χάλκη προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Το φιλμ του αγώνα

10’ Σουτ ο Νεμπεγλέρας, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

23’ Φάουλ ο Πικούλης, η μπάλα πέρασε απευθείας ελάχιστα άουτ.

24’ Απευθείας φάουλ του Παπαδημητρίου, στα χέρια του Μαλιόπουλου.

29’ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Παπαδημητρίου από πλάγια αριστερά, η μπάλα στα δίχτυα (0-1).

35’ Ωραίος συνδυασμός Βογιατζή Χ. – Γούπου – Παπαδημητρίου, με τον τελευταίο με σουτ εντός περιοχής να κάνει το 0-2.

45’ Σουτ ο Παπαδημητρίου από πλάγια θέση, η μπάλα λίγο άουτ.

58’ Τρομερό σουτ του Γούπου έξω από την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα (0-3).

63’ Δοκάρι για την Χάλκη με τον Κουσιώρα.

70’ Απευθείας φάουλ του Πικούλη, έδιωξε ο Χαβίλας.

74’ Με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, ο Θέμελης μειώνει σε 1-3.

78’ Πάσα του Κώτσια Α. στον Πικούλη, πολύ καλό η μπάλα λίγο άουτ.

80’ Μεγάλη ευκαιρία του Θέμελη, που ξεκίνησε από κόρνερ.

84’ Ο Θέμελης με σουτ κάνει το 2-3.

88’ Σουτ ο Γούπος η μπάλα λίγο άουτ.

Κίσσαβος Συκουρίου (Κώστας Κουτσούκης): Μαλιόπουλος, Κώτσιας Α., Κατσάς, Καραποστόλης Σ., Τόπης, Νεμπεγλέρας, Κορδέλας, Καραγιάννης (46’ Θέμελης), Τζιούρας (62’ Αγγέλης), Πικούλης, Κώτσιας Ν.

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Βογιατζής Σ., Γουργιώτης, Πρίφτη, Τσίρκας, Ζησάκης (70’ Τσιλιάκος), Σταμάτης (84’ Θυμάκης), Βογιατζής Χ., Γούπος (90’ Γκουγκότης), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής Κ., Ρεντόπουλος Ι., Λάκης Μ.