Βαθμολογία

Το σιγούρεψε στις καθυστερήσεις η Γιάννουλη

Νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήρε η Δήμητρα Γιάννουλης, που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2-0 τον Ηρακλή Λάρισας, το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 30’ με 1-0, ωστόσο το γκολ που διασφάλισε την νίκη τους, ήρθε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Στο 30ο λεπτό ο Καραβασίλης, βρήκε με ωραία πάσα τον Κοταρέλα, που κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 1-0. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τον Καραβασίλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κυρίως με τους Ζαφειρίου, Νάστα, Μπέη και Κολομητρούση.

Τελικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μουσιός που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι δύο λεπτά νωρίτερα, κατάφερε να πετύχει γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Δήμητρα Γιάννουλης(Κώστας Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος, Φατούρας, Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Καραβασίλης, Μανάκας, Μάτος(90’ Μουσιός), Κοταρέλας, Σπανός.

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Κόλιας, Αγγελακόπουλος, Ξαφάρας, Τσέλιγκας, Σάββας, Ντονούδης(70’ Κολομητρούσης), Ζαφειρίου, Μπέης(65’ Μούτσιος), Νάστας, Κουρούμαλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος Α., Καραμπούλας Θ., Ακρίβος Κ.

Γιώργος Μητσιούλης
Φωτ: Αχιλλέας Ζαχαρούλης