Βαθμολογία

«Θρίλερ» που κρίθηκε στα πέναλτι

Ο Π.Ο.Ε. ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην αναμέτρηση κόντρα στον Δαμασιακό για την 4η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αφού κατάφερε να κερδίσει με σκορ 3-2, σε ένα παιχνίδι που πήγε στα πέναλτι, μιας και τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στην παράταση, το σκορ ήταν 1-1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Λίκα, Σισμανίδη, Καραμάνο, Γκαμπέτα, Τζήκα, Ματούλα και Καζάκη, ενώ για τον Δαμασιακό ευκαιρίες έχασαν οι Καρακάνος, Λέτσιος και Τσιτουρτζής.

Στο 55’ ο Δαμασιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Λέτσιος με σουτ έκανε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 80’ με τον Τζήκα, που έκανε το 1-1 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, πέρα από ένα δοκάρι του Καραμάνου στο 111ο λεπτό, δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο.

Έτσι, το παιχνίδι πήγε στην διαδικασία των πέναλτι. Για τους γηπεδούχους ευστόχησαν οι Ματούλας, Καζάκης και Σισμανίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους γκολ πέτυχαν οι Τσιάλτας και Μπουκουβάλας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Π.Ο.Ε., κύριος Θανάσης Γκανδρής, εύχεται στον συνάδελφο του, κύριο Χρήστο Λόλα, που είναι προπονητής του Δαμασιακού καλή πορεία και κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Π.Ο.Ε.(Θανάσης Γκανδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Λίκα(75’ Καζάκης), Μπούσιας(78’ Αδέλας), Παπαδήμος, Σισμανίδης, Λόλας, Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Καλέσης, Μουσιάρης Θ.(103’ Ντογκούλης), Οικονόμου, Καρακάνος, Λέτσιος, Αυλογιάρης, Τσιτουρτζής, Μπουκουβάλας, Δούκας(70’ Λέτσιος), Βίδρας(46’ Τσιάλτας).

Γιώργος Μητσιούλης