Βαθμολογία

«Άλωσε» τα Φάρσαλα ο Απόλλωνας

Σαν σίφουνας πέρασε ο Απόλλων Λάρισας, από το γήπεδο των Φαρσάλων, όπου επικράτησε της τοπικής Αναγέννησης με σκορ 1-4 για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν καταιγιστική και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό, όταν ο Χαρούλης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 20’ ο Αντωνόπουλος με σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκατζανά, σημειώνοντας το 0-2, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Χαρούλης με ακόμα ένα προσωπικό τέρμα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Στο 30’ ήρθε η απάντηση από την πλευρά των γηπεδούχων, όταν ο Μπουλούτσος, βρήκε με ωραία πάσα τον Τζερεμέ και αυτός μείωσε σε 1-3, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Απόλλωνα να κάνει συντήρηση των δυνάμεων του. Έτσι, φτάσαμε μέχρι και το 90ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Παπαδάμου, που είχε περάσει ως αλλαγή νωρίτερα, κατάφερε από κοντά, να διαμορφώσει το τελικό 1-4 για την ομάδα της Λάρισας.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Βασίλης Κατσαούνης): Γκατζανάς, Μουτκανάς Ε.(72’ Κουτσικόπουλος Κ.), Μπουλάρι, Τριανταφύλλου, Κούρο, Αλεξίου, Μπουλούτσος, Κούμπρια(75’ Δημουλάς), Δημητρόπουλος, Βασιλόπουλος, Τζερεμές(74’ Ψαρογιώργος).

Απόλλων Λάρισας(Γιάννης Μάγγος): Κουσιάς, Γεωργαντζιάς, Σάλα, Εμμανουήλ, Παππάς, Τσιακάρας, Χαρούλης, Ευσταθιάδης(74’ Σκάκος), Κολοβός, Αντωνόπουλος(65’ Παπαδάμου), Μπόντε(46’ Ιωαννίδης).

Γιώργος Μητσιούλης