Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο AEL FC ARENA

Όπως είναι ήδη γνωστό, στην πόλη μας και στο AEL FC ARENA, στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2014, ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, θα διοργανωθεί μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων και Ακαδημιών των Σωματείων της ΕΠΣΛ.

Το τουρνουά αυτό διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, προκειμένου να ενισχύσει μια προσπάθεια της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της παραπάνω Οργάνωσης. Ακόμη και η διάθεση του AEL FC ARENA για τη διεξαγωγή του διήμερου αυτού ποδοσφαιρικού τουρνουά, έγινε χωρίς καμιά οικονομική απαίτηση από την ιδιοκτήτρια εταιρία.

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν τις δύο μέρες θα αποτελούνται από μαθητές Δημοτικών Σχολείων, την Παρασκευή και από ομάδες προπαιδικές, τζούνιορ και προτζούνιορ των τοπικών ακαδημιών και σωματείαν, το Σάββατο. Και τις δύο μέρες η αθλητική δραστηριότητα θα αρχίζει στις 9 το πρωί και θα τελειώνει γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι.

Για όλη αυτή τη μεγάλη και πρωτοφανή ποδοσφαιρική δραστηριότητα που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, η διοργανώτρια ΕΠΣΛ διά του εκπροσώπου της κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη, θα δώσει την ερχόμενη Παρασκευή στις 7 το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος», συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα αναλυθούν όλα τα θέματα της διοργάνωσης καθώς και οι σκοποί αυτής.

Στη συνέντευξη αυτή, εκτός από τους εκπροσώπους της Ένωσης, θα βρίσκονται εκπρόσωποι της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (πιθανή είναι και η παρουσία του Προέδρου της κ. Γιαννόπουλου), της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λάρισας (είναι και οι 2 φορείς αρωγοί στην όλη προσπάθεια) και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας.

Επίσης καλούνται να παραβρεθούν στην προγραμματισμένη αυτή συνέντευξη και οι εκπρόσωποι των ομάδων, Ακαδημίες των οποίων θα συμμετάσχουν στου τουρνουά.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Μετά την συνέντευξη Τύπου της ερχόμενης Παρασκευής, στο ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης με τους εκπροσώπους των τοπικών Σωματείων που συμμετέχουν στα φετινά πρωταθλήματα Υποδομών (Προπαιδικό, Παιδικό, Εφηβικό), κατά την οποία θα συζητηθεί η μέχρι σήμερα διεξαγωγή των αγώνων των πρωταθλημάτων αυτών, προβλήματα που προκύπτουν και ο τρόπος διεξαγωγής τους μέχρι και τη λήξη τους.