Βαθμολογία

«Όπως με τη Γιουβέντους»

Φιλοσοφία ανάλογη με αυτή που είχε κόντρα στη Γιουβέντους θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ατλέτικο, όπως δήλωσε ο Ελαμπντελαουί, λίγο πριν την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για Μαδρίτη.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να γύρισε με άδεια χέρια από το Τορίνο, καθώς ηττήθηκε με 3-2 από τη Γιουβέντους για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η εικόνα του ήταν ικανοποιητική και φαίνεται θα πάει με την ίδια συνταγή και στη Μαδρίτη.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ερωτήθηκε λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του για το ματς της Τετάρτης (26/11, 21:45), αν θα επηρεαστεί αυτός, αλλά και οι συμπαίκτες από το γεγονός ότι δεν υπήρξε επίσημος αγώνας από τις αρχές του μήνα και απάντησε: «Δεν θα το έλεγα, διότι πολλά παιδιά είχαν παιχνίδια στα πόδια τους με τις εθνικές τους ομάδες και δεν υπήρχε χρόνος για να ξεκουραστούν».

Για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τους Ισπανούς ο Ολυμπιακός, ανέφερε: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα από τα πιο δύσκολα. Θα είναι παρόμοιος ο τρόπος που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι με αυτόν κόντρα στη Γιουβέντους. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα, διότι είναι δυνατή ομάδα. Ο προπονητής θα έχει κάτι στο μυαλό του και θα μιλήσουμε μαζί του για να δούμε τι θέλει από εμάς».

Όταν του ζητήθηκε να πει αν πιστεύει αν θα παίξει: «Δεν το γνωρίζω. Ελπίζω ότι θα παίξω