Βαθμολογία

Πιάνει δουλειά ο Δημητρίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, ο 57χρονος τεχνικός έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση του Αλίμου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και την Τρίτη σηκώνει μανίκια! Γρήγρορα κινούνται στον Άλιμο, προκειμένου να κλείσουν την «τρύπα» του προπονητή μετά την απομάκρυσνη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, η διοίκηση έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με τον Πέτρο Δημητρίου κι αυτή τη στιγμή δεν είναι απλά ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα «ηνία», αλλά θεωρείται δεδομένη η συμφωνία των δύο πλευρών.

Οι νεοφώτιστοι κατέληξαν σε μια δοκιμασμένη λύση, καθώς ο 57χρονος κόουτς είναι πολύπειρος, έχοντας βρεθεί στο «τιμόνι» πολλών ομάδων Football League και Γ’ Εθνικής.

Τελευταία του ήταν ο Βύζας Μεγάρων, ενώ κατά το παρελθόν έχει προπονήσει την Πεύκη, τον Πανηλειακό, τον Φωκικό, την Ηλιούπολη, τον Εθνικό Αστέρα, την Προοδευτική, τον Φωκικό, τον Παναιγιάλειο.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο έμπειρος προπονητής θα βρεθεί την Τρίτη στα αποδυτήρια της ομάδας, στο γήπεδο Τραχώνων για να παρουσιαστεί και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας!