Βαθμολογία

Πάει για Δάρλα ο Άρης!

Ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση του Άρη και ανεβαίνει Θεσσαλονίκη. Παγώνει προσωρινά του Κόκε.

Το όνομα του Φίλιππου Δάρλα που είχε προταθεί και το καλοκαίρι επί Καλαϊτζίδη, επανέρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα με πολλές πιθανότητες να ντυθεί στα κίτρινα. Ο 31χρονος αριστερός μπακ που μπορεί να παίξει και ως στόπερ αλλά και αμυντικό χαφ προτάθηκε πριν από λίγες μέρες εκ νέου και τέθηκε υπόψη του Πάουλο Κάμπος.

Αυτό που προβληματίζει σε σχέση με τον Δάρλα είναι ότι έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Δεκέμβριο αφού ως γνωστό ο Δάρλας ως το καλοκαίρι που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό αλλά η περσινή του χρονιά ήταν μακρά η λιγότερη παραγωγική της καριέρας του με μόλις πέντε συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλον. Είναι ενδεικτικό ότι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με την ομάδα του Αγρινίου ήταν ένα δεκάλεπτο στο ματς με τον Πανιώνιο στις 9/12 του 2013.

Κάμπος και Τοπαλίδης θεωρούν ότι η έλλειψη αγώνων αντισταθμίζεται από την εμπειρία του ενώ αν επιτευχθεί άμεσα συμφωνία θα έχει τον χρόνο ο παίκτης να ενσωματωθεί με την ομάδα ώστε να είναι έτοιμος τον Γενάρη. Με τον παίκτη έγινε επαφή χθες το βράδυ και συμφωνήθηκε να έρθει στη Θεσσαλονίκη πιθανότατα την Πέμπτη για τα περαιτέρω. Η πρόταση στον Δάρλα είναι για έξι μήνες με προοπτική ανανέωσης σε περίπτωση ανόδου.

Προς Δεκέμβριο το ραντεβού με Κόκε

Παγώνει προς το παρών το θέμα του Σέρχιο Κόκε αφού η επιθυμία του παίκτη είναι να περιμένει λίγο καιρό ακόμη αντί να δώσει άμεσα την απάντησή του στον Άρη. Όπως μάλιστα δήλωσε ο αδερφός του που είναι παράλληλα και ατζέντης του, δεν μπορεί να έρθει πριν από τις 10 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη για συζητήσεις με τη διοίκηση  μεταθέτοντας τις οριστικές εξελίξεις για αργότερα. Τι θα πράξει μετά τη νέα εξέλιξη η διοίκηση και αν θα περιμένει τον 31χρονο επιθετικό, είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν την σύσκεψη που θα γίνει σήμερα μεταξύ του Γαλανού και των Κάμπος-Τοπαλίδη.

Πηγή: AllAboutaris.com