Βαθμολογία

«Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Όσο δύσκολη κι αν έχει γίνει πλέον η κατάσταση για τη Μάντσεστερ Σίτι στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αρνήθηκε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο του αποκλεισμού και υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει στα δύο εναπομείναντα ματς να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. 

Οι «πολίτες» υποδέχονται τη Μπάγερν Μονάχου στο «Etihad» για την 5η αγωνιστική των ομίλων και ο Χιλιανός κόουτς, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, τόνισε:  «Αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση, θα αναλύσουμε τους λόγους της αποτυχίας μας. Πρώτα, όμως, πρέπει να παίξουμε το ματς με τη Μπάγερν και το επόμενο με τη Ρόμα, να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας και μετά θα βγάλουμε τα συμπεράσματα».

Ερωτηθείς για το πρώτο ματς με τους Βαυαρούς κι αν εκείνη η ήττα που ήρθε στο φινάλε παίξει ρόλο, ο Πελεγκρίνι απάντησε: «Στο πρώτο ματς του ομίλου στο Μόναχο ήμασταν άτυχοι που χάσαμε το ματς στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο, αποτελεί παρελθόν πλέον αυτό και δεν το κοιτάμε».

Επί του αγωνιστικού και αναφορικά με τα προβλήματα που φάνηκε να αντιμετωπίζει η Σίτι ενόψει του αγώνα της Τρίτης, ο κόουτς των Πρωταθλητών Αγγλίας άφησε να εννοηθεί πως θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές... «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους Αγουέρο και Γιόβετιτς. Είναι και οι δύο καλά και τους υπολογίζω. Οι αλλαγές που ενδέχεται να κάνουμε, ίσως να μην είναι μόνο στα πρόσωπα, αλλά και στον σχηματισμό...».