Βαθμολογία

Πλεξίδας: «Δεν δηλώνεις ενδιαφέρον μέσα από τον Τύπο»

Επίθεση κατά του Ανδρέα Πάτση εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του μεγαλομέτοχου της Νίκης Βόλου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΑΕΛ. Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα «LiveSports» για τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο των «βυσσινί». Αναλυτικά μίλησε:

Για το αν έπεσαν τελικά οι τόνοι, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της ΠΑΕ: «Ναι, πιστεύω ότι έχει επέλθει η ηρεμία».

Για το ενδιαφέρον του Πάτση: «Ο κύριος Πάτσης δεν είναι σοβαρός επιχειρηματίας. Δεν δηλώνεις ενδιαφέρον μέσα από τον Τύπο. Ο Πάτσης νοιάζεται περισσότερο για τη δημοσιότητα παρά για την αγορά. Δεν έχει ομάδα; Πώς θέλει κι άλλη; Θα αφήσει δηλαδή τη Νίκη Βόλου; Αν δεχτώ σοβαρή πρόταση, την επόμενη μέρα πουλάω. Δεν αντέχω ούτε λεπτό. Πέρυσι είχα πρώτη την ομάδα και μου κάνανε επίθεση. Κάτι στοχεύουν. Οι ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε 90 λεπτά. Εγώ έχω επενδύσει 700.000 ευρώ. Και τώρα κουμάντο θέλουν να κάνουν εκείνοι που με ψήφισαν».

Για το αν η τελευταία φράση απευθύνεται στους οργανωμένους που απείχαν από την ψηφοφορία: «Ναι, γιατί δεν είχαν άλλη επιλογή. Αν θέλουν τώρα να διοικήσουν αυτοί, πρέπει να δώσουν πολλά. Αλλιώς η ομάδα θα πάει ξανά στη Γ' Εθνική. Κανείς δεν θα τους ήθελε αυτούς. Θα έφερναν την καταστροφή».

Για το ενδιαφέρον του Λευτέρη Κυριακάκη: «Τον κ. Κυριακάκη τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά δεν μου έχει τηλεφωνήσει. Οι Λαρισαίοι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν για την ΑΕΛ είναι επτά οκτώ. Όπως και να έχει, εγώ πρέπει να φύγω. Οι 360.000 είναι αστείο ποσό για έναν επιχειρηματία που θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και να αγοράσει μια ομάδα όπως η ΑΕΛ. Για όνομα του Θεού. Η ομάδα είναι πεντακάθαρη, κάποιος θα την πάρει».