Βαθμολογία

Τα λένε Ρεάλ-Αντσελότι για ανανέωση

Όταν μια συνεργασία είναι επιτυχημένη, δεν την χαλάς. Το αντίθετο. Φροντίζεις να την κρατήσεις όσο περισσότερο καιρό μπορείς. Η συνεργασία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κάρλο Αντσελότι είναι τέτοια και για τον λόγο αυτό, οι διοικούντες την «βασίλισσα» αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση αυτής.

Ο Ιταλός προπονητής πήγε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2013 και στην πρώτη του χρονιά, οδήγησε την Ρεάλ στην κατάκτηση του περίφημου δέκατου Champions League στην ιστορία του συλλόγου, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η φετινή χρονιά επίσης ξεκίνησε με τίτλο, αυτόν του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, αλλά και εξαιρετικό ποδόσφαιρο, που αναγνωρίζεται από όλους τους φιλάθλους.

Το συμβόλαιο του «Καρλέτο» λήγει το 2016 και πρόθεση του Φλορεντίνο Πέρεθ και των συνεργατών του είναι να προτείνουν επέκταση για έναν χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Δεν αποκλείεται να γίνει και αναπροσαρμογή στις αποδοχές του 55χρονου προπονητή, ο οποίος αμείβεται με 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν ότι ίσως και πριν το τέλος του χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος.