Βαθμολογία

Οι δεινόσαυροι… επιστρέφουν (video)

Το πρώτο teaser για το επερχόμενο Jurassic World είναι γεγονός. Πάρτε μια πρώτη σύντομη γεύση από τη νέα ταινία με το περίφημο πάρκο και τους δεινοσαύρους του.

Η αλήθεια είναι πως το Jurassic Park «κούρασε». Η ταινία που είχε προκαλέσει φρενίτιδα λόγω των εφέ όταν πρωτοκυκλοφόρησε, είδε τις άλλες δύο σειρές της, με τελευταία αυτή του 2001, να είναι αδιάφορες.

Με νέο όνομα, Jurassic World, γίνεται μια προσπάθεια αναβίωσης του franchise και ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα ένα teaser για την ταινία που θα έρθει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2015.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το σενάριο έχει την εξής κεντρική ιδέα: το πάρκο με τους δεινοσαύρους λειτουργεί πλέον χωρίς προβλήματα, αλλά με τους επισκέπτες να μειώνονται κάθε χρόνο και περισσότερο. Και στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν το κοινό, οι υπεύθυνοι του πάρκου παίρνουν μια πρωτοβουλία που αποδεικνύεται… καταστροφική.

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο μάλλον άσημος Κόλιν Τρέβοροου, ενώ πρωταγωνιστές είναι ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ.