Βαθμολογία

Μπρους: «Βοήθησε και ο Βερτόγκεν»

Το ρόλο που έπαιξαν  ο Γιαν Βερτόγκεν και οι διαιτητές στην αποβολή του Γκαστόν Ραμίρεζ, σχολίασε ο τεχνικός της Χαλ, Στιβ Μπρους. Η αποβολή του Γκαστον Ραμίρεζ στο 50ο λεπτό και ενώ η Χαλ είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ, υπήρξε κομβική για να μπορέσει τη Τότεναμ να κάνει την ανατροπή και να πάρει τελικά τη νίκη με 2-1.

Η απόφαση του διαιτητή να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Ουρουγουανό προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά σχετικά με την ευκολία που δόθηκε και όπως ήταν φυσικό δεν έμεινε ασχολίαστη από τον προπονητή της Χαλ, Στιβ Μπρους, ο οποίος έσπευσε να αναφερθεί και στον τρόπο με τον οποίο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ο Βέλγος ασος.

«Ένας παίκτης 1.87 και τόσο γεροδεμένος έπεσε κάτω σαν ξύλο που το πελέκησαν με ένα μικρό χτύπημα από πίσω. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό » τόνισε ο 54χρονος τεχνικός.  

Παρά την αμφισβήτηση, ο Μπρους παραδέχθηκε πως ο Ραμίρεζ ήταν νευριασμένος καθώς σε νωρίτερα είχε προκληθεί από τον Ντεμπελε, αλλά άφησε αιχμές και για τον τρόπο που χειρίστηκαν το συμβάν οι διαιτητές.

«Οι καλύτεροι διαιτητές, ακόμα και στις μέρες μου, είχαν κοινή λογική και αυτό ήταν ένα χτύπημα παρά μια κλωτσιά. Όμως, με το γράμμα του νόμου είναι παράβαση. Ο λόγος που ο κόσμος αγαπά την Πρέμιερ Λιγκ είναι για την εντιμότητα και την ακεραιότητα της, αλλά το «θέατρο» είχε μπει στο παιχνίδι και αυτό είναι λυπηρό» κατέληξε.