Βαθμολογία

«Πρέπει να ξεκινήσουμε και πάλι από τα βασικά»

Δουλειά από την αρχή πρέπει να κάνει η Λίβερπουλ μετά το νέο κακό αποτέλεσμα στην Πρέμιερ Λιγκ σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας του.

«Ο Ραχίμ έχει παίξει πολλά παιχνίδια. Υπάρχει μεγάλη πίεση σε ένα νέο ποδοσφαιριστή. Δεν είναι άγνωστος παίκτης και περιμένουν πολλά από αυτόν. Η αυτοπεποίθησή του δεν βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Είναι ένα φανταστικό ταλέντο, αλλά θα έχει και τα κακά του παιχνίδια. Όσον αφορά τον Μάριο, επέστρεψε από την Ιταλία και έχει ακόμη πρησμένο πόδι.

Σε γενικές γραμμές, δεν έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Πρέπει να βρούμε μια λύση. Είναι μια καινούργια φάση για εμάς. Πλέον έχουμε περισσότερα παιχνίδια και λιγότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Δεν μπορούμε όμως να παραπονιόμαστε. Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα και να δείξουμε την πραγματική δύναμη αυτής της ομάδας, ειδικά μετά την πρόοδο που κάναμε την περασμένη σεζόν. Πρέπει να ξεκινήσουμε και πάλι από τα βασικά.

Δεν είμαι αλαζόνας για να νομίζω ότι θα έχω την δουλειά μου, ό,τι κι αν γίνει. Πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε αποτελέσματα. Έχω μια εξαιρετική σχέση με τους ιδιοκτήτες. Είμαστε ειλικρινείς και ανοιχτοί ο ένας στον άλλο, όμως ξέρω ότι η κατάσταση πρέπει να αλλάξει.θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Πρέπει να δουλέψω σκληρότερα και φυσικά αναλαμβάνω την ευθύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βορειοϊρλανδός.