Βαθμολογία

(Χ)αμένοι και οι δύο

Καλαρρύτες και Κεραυνός Δένδρων αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Κουλούρι και έχασαν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν να αναρριχηθούν ψηλότερα στην βαθμολογία του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με λίγες φάσεις, ενώ σημαδεύτηκε από ένα επεισόδιο μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με συνέπεια να τελειώσουν αμφότεροι τον αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο Κεραυνός είχε μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο στο 40', όταν το σουτ του Μπακού πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν μερικές ακόμη καλές ευκαιρίες σε δύο σουτ του Κατσαβριά, ένα του Μπακού και ένα του Αγγελή, ενώ οι Καλαρρύτες απείλησαν με τρεις καλές ευκαιρίες με τον Σακογιάννη, ενώ από μία είχαν οι Μπάτζιος, Μουστάκας και Κωνσταντάς.

Στο 85' το ματς πήγε να χαλάσει λόγω ενός επεισοδίου μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

 Από την σύρραξη, την απευθείας κόκκινη αντίκρισε ο Τασιούλας, με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε ο Γκάτης Θ., ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων αποβλήθηκε ο Κωνσταντάς.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα χωρίς τέρματα.

Καλαρρύτες: Σουμπεκιώτης, Μπρατάν, Παρασχάκης, Φασούλας (70' Ντρέου), Κουλούρης, Βασιλόπουλος, Κωνσταντάς, Χλόπτσιος (50' Χάμος), Μπάτζιος, Σακογιάννης, Μουστάκας.

Κεραυνός Δένδρων: Κωστόπουλος, Τασιούλας, Γκάτης Χ., Μπαλογιάννης, Ζιόγκος, Σκριάπας, Τσένης (60' Εσιέα), Μπακού, Αγγελής (80' Κυριτσόπουλος), Γκάτης Θ. (46' Καλαμάς), Κατσαβριάς.