Βαθμολογία

Ο Ροδιακός ξύπνησε με κέφια

Ο Ροδιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του πρωινού ντέρμπι του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας, μιας και κέρδισε τον πρωτοπόρο Όλυμπο Γόννων, με σκορ 2-0 και πλησίασε κι άλλο στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Νίκου Αλεξούλη, κατάφερε παίζοντας με σωστή τακτική να φτάσει στην νίκη, ωστόσο η ομάδα των Γόννων παρέμεινε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, είχαν καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με τους Κάγιο και Μπαλκουρά να βγαίνουν τετ-α-τετ και τον Καραναστάση να αποκρούει. Όλα αυτά μέχρι και το 30ο λεπτό, όταν ο Τόρης, με σουτ στο παραθυράκι κατάφερε να κερδίσει τον έμπειρο τερματοφύλακα και να ανοίξει το σκορ, κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ροδιακός έπαιξε πιο αμυντικά, θέλοντας να κρατήσει το υπέρ του σκορ, ενώ οι Γόννοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Κούρτη. Έτσι, στο 86’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλκουρά, ο Λόλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης, Γκαμπέτας, Σπάχος, Φετάου, Μπαλκουράς, Τσιόγκας, Καλέσης(85’ Λόλας), Ρόκα(75’ Γκατζούλης), Τόρης(58’ Τσιρόπουλος), Κάγιο.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Μαργκεκάι, Γραβάνης, Τσιόπας(46’ Ντόντος), Τσιαπλές, Καραδούκας(90’ Παγκαφίλης), Τσιρονίκος, Καλούσης, Ντόι, Καναβούρας(60’ Μούργκας), Ριζούλης.

Γιώργος Μητσιούλης