Βαθμολογία

Το έσωσε στο δεύτερο ο Λαρισαϊκός

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαρισαϊκό και Όλυμπο Καρυάς, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι φιλοξενούμενοι, αιφνιδίασαν την ομάδα της Λάρισας, που στο πρώτο μέρος δεν έπαιξε καλά, ωστόσο στο δεύτερο κατάφερε να «πάρει μπροστά» και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, παίρνοντας τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας.

Η Καρυά, αφού έχασε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τους Κώστα Δάσσιο και Αχιλλέα Αλεξόπουλο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25ο λεπτό, με τον δεύτερο, που έκανε το 1-0, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Λαρισαϊκός αφυπνίστηκε και κατάφερε να απειλήσει με τους Κατσούλη, Γιώργη και Ευθυμιάδη να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά, στο 80ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Γιώργη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαγάνης, που ήταν εύστοχος και ισοφάρισε σε 1-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Λαρισαϊκός(Μανώλης Μπατσαράς): Τάσης, Θεοχαρίδης, Φλορίν, Κούνδουρος(68’ Χύσα), Γενητσεφτσής, Ρομουλίνο, Γιώργης, Σαγάνης, Κατσούλης, Ευθυμιάδης, Μικερτζής(48’ Τσιμπουκλής, 50’ Τζέτζικας λ.τ.).

Όλυμπος Καρυάς(Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Δάσσιος Γρ., Δάσσιος Γ., Δάσσιος Ο., Στεργιούλας Παν., Αλεξόπουλος Σ., Καβαρατζής Ελ., Δάσσιος Κ., Δάσσιος Χρ., Αλεξόπουλος Αχ., Μανούσιος(75’ Φελέκης).

Γιώργος Μητσιούλης