Βαθμολογία

Χάλκη και Δαμάσι έμειναν στην ισοπαλία

Ένα δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στον Ηρακλή Χάλκης και τον Δαμασικά. Τελικό σκορ 2-2. Κύριο στοιχείο του παιχνιδιού ήταν η δύναμη και για τις δύο ομάδες και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πολύ νωρίς μπήκαν δυναμικά οι φιλοξενούμενοι και μόλις στο 12’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Εφτά λεπτά αργότερα η ομάδα της Χάλκης με ένα ωραίο σουτ, του πολύ καλού Βογιατζή Χ. έφερε το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα φάσεις υπήρχαν εκατέρωθεν, δυνατές και στο 32’ η ομάδα του Δαμασιακού με πέναλτι προηγήθηκε στο σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Ηρακλή Χάλκης. Έτσι στο 54’ ξανά έφεραν το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι από εκεί και πέρα πάλεψαν για να γυρίσουν το παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφεραν μιας και ο Δαμασιακός κράτησε το σκορ εκεί.

Για την ομάδα της Χάλκης ξεχωρίσαμε τον Τσίρκα, τν Βογιατζή Χ. και τον Παπαδημητρίου. Και για την ομάδα του Δαμασιακού εκτός του Λόλα, του Μπουκουβάλα, του Τσιάλτα και του Καρακάνου, πολύ καλός ήταν και ο νεαρός Σεϊζης ο οποίος τραυματίστηκε στο 44’. Η ισοπαλία ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες.

Το φιλμ του αγώνα

12’ Φάουλ του Καρακάνου, πήρε την κεφαλιά ο Μπουκουβάλας, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά πήρε ο Τσιάλτας κα με κεφαλιά έκανε το 0-1.

19’ Μετά από κόρνερ για τον Ηρακλή, ο Βογιατζής Χ., με απευθείας σουτ στην κίνηση, εκτέλεσε τον Μαστοροδήμο και έκανε το 1-1.

21’ Ο Παπαδημητρίου σούταρε μόνος του, βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

22’ Έγινε κάτοχος της μπάλας ο Παπαδημητρίου έξω από την περιοχή, με υπερένταση ο Μαστοροδήμος έδιωξε σε κόρνερ.

23’ Ο Λόλας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Χαβίλας.

25’ Ατομική προσπάθεια του Λόλα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε το σουτ, απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Χαβίλας.

32’ Ανατράπηκε ο Λόλας από τον Χαβίλα, δόθηκε πέναλτι και ο Μπουκουβάλας έκανε το 1-2.

39’ Σουτ του Ζησάκη απέκρουσε ο Μαστοροδήμος σε κόρνερ.

54’ Μετά από σέντρα του Βογιατζή Χ. πήρε την κεφαλιά ο Ζησάκης, απέκρουσε ο Μαστοροδήμος και ξανά ο ίδιος παίκτης πήρε την μπάλα και με κεφαλιά έκανε το 2-2.

63’ Σουτ έξω από την περιοχή του Βογιατζή Χ. απέκρουσε ο Μαστοροδήμος.

74’ Ο Κουσιώρας βγήκε μόνος του με το τέρμα σούταρε άουτ.

81’ Ο Κωνσταντάς βρέθηκε μόνος του με το τέρμα, σούταρε απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας.

83’ Σουτ του Βογιατζή Χ. απέκρουσε ξανά ο Μαστοροδήμος.

Ηρακλής Χάλκης (Γιάννης Ανδρέου): Χαβίλας, Βογιατζής Σ., Γουργιώτης (46’ Σταμάτης), Πρίφτη, Αλμυρούλης, Τσίρκας, Ζησάκης, Βογιατζής Χ., Γούπος (75’ Κωνστάντος), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας.

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Αυλογιάρης, Τσιτουρτζής (83’ Καλέσης), Καρακάνος, Λέτσιος, Σεϊζης (44’ λ.τ. Μπακαϊμης), Δούκας (88’ Λέτσιος Α.), Λόλας, Τσιάλτας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου.

Διαιτιτική τριπλέτα: Τζήλος Α., Καραμπούλας Θ., Καρδούλας Γ.