Βαθμολογία

Σε υψηλές πτήσεις και πάλι ο Αμπελωνιακός

Νίκη με σκορ 4-0 πήρε ο Αμπελωνιακός, απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα, ήταν καταιγιστική και κατάφερε να φτάσει σε αυτήν την νίκη, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο της.

Ο Παλάσκας άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γρηγορίου έκανε το 2-0 στο 64’ ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Κακαβίτσης σημείωσε το 3-0. Το τελικό 4-0, διαμόρφωσε στο 70ο λεπτό ο Τσετιροκλής, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη της ομάδας του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Μαχητής είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τους Κουρούκα, Παϊτέρη, Σιαμαντούρα και Τσιώμη να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Αμπελωνιακός(Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα, Πρικάκης(78’ Πατρίκου), Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας(75’ Γκατζούλης), Κούρος, Γρηγορίου, Τσετιροκλής, Μπίκος, Παλάσκας(65’ Κορλός), Κακαβίτσης.

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Παπαρσένος Αν., Καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Μάγκος(65’ Ζωσιμίδης), Τσούτσας, Παϊτέρης, Μπιρόλ, Κουρούκας(75’ Ζητούνης), Σιαμαντούρας, Τσιώμης.

Γιώργος Μητσιούλης