Βαθμολογία

Επέστρεψε στις νίκες ο Σμόλικας

Επιστροφή στις νίκες για τον Σμόλικα Φαλάνης, που αυτήν την αγωνιστική κέρδισε με σκορ 4-1 τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και έφτασε έτσι τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέρα από το γεγονός ότι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, έχασαν και τρεις μοναδικές ευκαιρίες.

Στο 15ο λεπτό, ο Σμόλικας άνοιξε το σκορ, όταν ο Κόκκινος έβγαλε μια μπαλιά για τον Νεστορίδη, που από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του Νίκου Γαλίτσιου. Στο 39’ ήρθε η ισοφάριση για τον Φιλοκτήτη, με τον Πλατσά, ενώ στην συνέχεια, η ομάδα του Αποστόλη Έξαρχου, έχασε μοναδικές ευκαιρίες, με τους Γκουντάρα, Γκόλαντα και Ντούμο να μην μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 41ο λεπτό, ο Δάσσιος με σουτ έβαλε και πάλι μπροστά τον Σμόλικα, όταν έκανε το 2-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, η υπεροχή του Σμόλικα φάνηκε περισσότερο, όταν στο 60ο λεπτό ο Τσιρόπουλος άνοιξε κι άλλο την διαφορά στο σκορ, κάνοντας το 3-1, για να έρθει ο Λιάκος στο 78’ και να προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας για το 4-1. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχασαν και ευκαιρίες με τους Κόκκινο και Γανό.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Λιανός, Ντούφας(46’ Χατζηγιάννης), Νεστορίδης, Μανιώτης, Γανός, Πατσής(65’ Λιάκος), Τσιρόπουλος, Κόκκινος, Δάσσιος(75’ Τανάγιας).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Αποστόλης Έξαρχος): Μπαταβάνης, Πλατσάς, Πενίκης, Κατσιάνος, Λιάκος, Γεωργούλας, Παπαηλίας, Γκόλαντας, Γκιουρσάνης(55’ Καρβούνης), Ντούμος(60’ Πασιάς Παν.), Γκουντάρας(70’ Πασιάς Δ.).

Γιώργος Μητσιούλης