Βαθμολογία

Σημαντική νίκη για την Δήμητρα Γιάννουλης

Η Δήμητρα Γιάννουλης επικράτησε εντός έδρας του Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 2-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Οι 2 μονομάχοι κινήθηκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας όμορφο και αρκετά δυνατό ποδόσφαιρο, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα τις αντίπαλες εστίες πέραν των 2 τερμάτων, τα οποία άλλωστε έκριναν και την αναμέτρηση.

Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο και αντικατοπτρίζει την υπεροχή των γηπεδούχων σε καίρια χρονικά σημεία του αγώνα (τα τέρματα σημειώθηκαν στο 6΄ και στο 78΄), με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να παρουσιάζονται πολύ καλοί και απειλητικοί στο πρώτο ημίωρο της επανάληψης.

Πριν τη σέντρα μίλησε στους παίχτες και των 2 ομάδων ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζ. Γρηγορίου, παροτρύνοντάς τους να παίξουν όμορφο και αθλητικό ποδόσφαιρο αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής των 2 σωματείων.

Θετική κρίνεται ασφαλώς η πρώτη παρουσία στον πάγκο της Γιάννουλης του νέου προπονητή της ομάδας κ. Κώστα Τσουτσούμη, στον οποίο και χρεώνεται μέρος της αλλαγής ψυχολογίας των περσινών πρωταθλητών.

Το 1-0 για λογαριασμό της Γιάννουλης σημείωσε στο 6΄ με πλασέ ο Μάτος, μετά από πλάγια σέντρα του Φιλιππούλη. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 78΄ με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ ο Σπανός (δέχθηκε πάσα του Γκαλγκανόπουλου), πλασάροντας με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ τον  Κουτσουκέρα. Άλλες καλές στιγμές για τους γηπεδούχους υπήρξαν στο 31΄ με τον Μανάκα και στο 42΄ με τον Νασιάκο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Βούλγαρη στο 36΄ και 63΄ και με τον Ζβερκούλη στο 58΄.

Η διαιτητής της αναμέτρησης κ. Τσιοφλίκη είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, υπήρξε απόλυτα δίκαιη καθώς και σταθερά αποφασιστική, αγγίζοντας σε απόδοση το ΑΡΙΣΤΑ. Εξαιρετικοί ήταν και οι βοηθοί της κ. Νατσιούλας και Παπαδημητρίου με αλάνθαστες σχεδόν υποδείξεις.

Θετική σίγουρα υπήρξε και η παρουσία του παρατηρητή αγώνων κ. Βασίλη Κωνσταντίνου, η εμπειρία του οποίου θεωρείται απαραίτητη και πολύτιμη για παρόμοιες αναμετρήσεις ιδιαίτερης αγωνιστικής χροιάς.

Τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και στην κερκίδα του γηπέδου τα πάντα κύλησαν ομαλά, παρά τις κάποιες φήμες που μαρτυρούσαν περί του αντιθέτου και σε σχέση πάντα με τα γεγονότα της προηγούμενης περιόδου μεταξύ των 2 αντιπάλων ομάδων στην αναμέτρηση των Φαρσάλων.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 300 θεατές μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Γρηγορίου με τους διοικητικούς της Ένωσης κ Πουλαράκη, Μητροδήμο, Σκάρλο και Γκούμα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Κ. Τσουτσούμης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος, Φιλιππούλης, Αθανασίου, Εμμανουήλ, Μανάκας, Καραβασίλης (69΄ Γκαλγκανόπουλος), Θώμος (81΄ Πατσιωτός), Μάτος, Κοταρέλας (89΄ Καλούσης), Σπανός.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Γ. Ράγιος): Κουτσουκέρας, Πατσιούρας, Τσούλης (65΄ Μακρής), Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Αντωνιάδης (46΄ Ζαγγάνας), Κουτσοκέρας Θ. (81΄ Θεοχάρης), Κομισόπουλος, Ζβερκούλης, Μπένος, Βούλγαρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη Α., Νατσιούλας Η., Παπαδημητρίου Χρ.