Βαθμολογία

Φιλική ισοπαλία για την ΑΕΛ

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό της ΑΕΛ στα Γιάννινα με τον τοπικό ΠΑΣ, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Η ΑΕΛ είχε τις ευκαιρίες της με πιο κραυγαλέα αυτή του 32΄όταν είχε διπλό δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπλέντι σε θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ το οποίο θα έδινε την νίκη. Μέτρια εμφάνιση για τον ΠΑΣ.

Το φιλμ του αγώνα

9΄: Καλή φάση για τον ΠΑΣ, ο Ίλιτς ο οποίος τρύπησε την άμυνα από αριστερά, έκανε το πλασέ, ο Αποστολίδης μπλόκαρε την μπάλα. 

15΄ : Μπαλιά του Μανιά στον Ίλιτς, πλασέ του Σέρβου, ο Αποστολίδης απέκρουσε την μπάλα.

29΄ Αλλαγή για την ΑΕΛ: Στην θέση του Πέρικου πέρασε ο Τερνής.

32΄ Εκτέλεση φάουλ του Ντέρνις, η μπάλα πήρε φάλτσα ο Σωτηρίου απέκρουσε την μπάλα η οποία βρήκε στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Πινδώνης  έκανε το σουτ όμως και πάλι η ΑΕΛ στάθηκε άτυχη, αφού ο ποδοσφαιριστής της την έστειλε εκ νέου στο δοκάρι.

42΄ Σέντρα του Στρούνα, ο Μανιάς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα όμως κατέληξε στα χέρια του Αποστολίδη.

Αλλαγές για τον ΠΑΣ: Στην θέση του Σωτηρίου μπήκε ο Βελλίδης.

Αλλαγές για την ΑΕΛ με την έναρξη του δευτέρου μέρους: Ο Αθανασόπουλος στην θέση του Αποστολίδη. Ο Μελλισάς στην θέση του Δεληζήση, ο Νεμπεγλέρας στην θέση του Πινδώνη, ο Τσιλιγκίρης στην θέση του Ντίλα, ο Αναστασάκος στην θέση του Στεφανίδη

Νέα αλλαγή για την ΑΕΛ στο 57΄: Ο Μπλέντι στην θέση του Σουάνη

58΄: Σέντρα από τα δεξιά, ο Ντερνίς έκανε το στοπάρισμα, η μπάλα έφτασε στον Τσιλιγκίρη αυτός έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 61΄: Στην θέση του Ηλιάδη πέρασε ο Χαρίσης

Αλλαγή για την ΑΕΛ στο 62΄: Κοντοδήμας αντί Κουρτεσιώτη

Αλλαγή για την ΑΕΛ στο 63΄: Καρανίκας αντί Μουλόπουλου

65΄: Σέντρα του Καρανίκα από τα δεξιά, ο Αναστασάκος έκανε  σουτ στην κίνηση, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Βελλίδη.

Αλλαγή για την ΑΕΛ στο 67΄: Ο Τσεμπερίδης στην θέση του Τζούνιορ

Χαμένο πέναλτι για τον ΠΑΣ στο 68΄: Ο Λίλα έγινε αποδέκτης της μπάλας, ο διεθνής Αλβανός του ΠΑΣ μπήκε στην περιοχή με αποτέλεσμα να ανατραπεί από τον Τσεμπερίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπράνα Ίλιτς, με τον Αθανασόπουλο να αποκρούει την μπάλα και να κρατάει το μηδέν. 

Αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 75΄: Στην θέση του Λίλα πέρασε ο Γιάκος.

Αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 85΄: Ο Σαπαλίδης στην θέση Ακόστα.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ στις καθιυστερήσεις,  ο Μπλέντι βγήκε σε θέση τετ α τετ, ο Βελλίδης όμως απέκρουσε σωτήρια με το δεξί χέρι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Ηλιάδης, Ακόστα, Μανιάς, Ίλιτς.

ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Τζούνιορ, Πινδώνης, Περίκο, Σουάνης, Μπίλα, Στεφανίδης.

Στοιχεία και φωτό από το passports.gr