Βαθμολογία

Θετικός ο απολογισμός των φιλικών αγώνων του ΝΟΛ

Με πενήντα ένα (51!!!) παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από 8 έως 16 ετών (ομάδες Εφήβων, Παίδων, Μίνι παίδων και κορασίδων) συμμετείχε ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στο άρτια διοργανωμένο και ανταγωνιστικό από άποψη δυναμικότητας των ομάδων τουρνουά “Κ. ΜΟΛΙΩΤΗΣ» στην πόλη της Λαμίας.

Το τουρνουά διοργάνωσε η ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΜΙΑΣ, το τριήμερο 7-9/11/2014 με τη συμμετοχή των ομάδων Ν.Ε.Λαμίας, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ν.Ο.Λάρισας, Ο.Υ.Κ Βόλου και της Ηλιούπολης.

O N.O.Λάρισας έδωσε συνολικά επτά αγώνες με θετικό απολογισμό και οι αθλητές αλλά περισσότερο οι προπονητές του συλλόγου Άγγελος Μερκουριάδης, Ηλίας Μπαλαμπάνης, Γιώργος Μάνδαλος και Γιώργος Ευαγγελός μπόρεσαν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική πρόδο για τους δύσκολους επίσημους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Η συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις και φιλικούς αγώνες με δυνατούς αντιπάλους δίνει κίνητρο στους αθλητές αφενώς να βελτιωθούν και αφετέρου να συνεχίσουν σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Η διοργάνωση του τουρνουά ήταν άψογη αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες. Αξιοσημείωτο, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, είναι το γεγονός ότι όλα τα παιδιά βγάλανε φωτογραφία και πήρανε αυτόγραφα από δύο πολύ μεγάλους εν ενεργεία παίκτες της Εθνικής ομάδα, τον Χριστόδουλο Κολόμβο (φουνταριστός) και τον Άγγελο Βλαχόπουλο (περιφερειακός). Τέλος, παίκτης-μέλος του Ν.Ο.Λάρισας ήταν ένας από τους δύο τυχερούς αφού κληρώθηκε και κέρδισε μία μπλούζα της Εθνικής ομάδας η οποία ανήκε σε έναν από τους δύο αυτούς μεγάλους παίκτες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ-ΝΟΛ (γεννημένα 1998-1996) 18 – 9

ΝΟΛ-ΝΕΛ (γεννημένα  2000-2000) 11 – 5

ΝΕΛ-ΝΟΛ (ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ) 13 – 3

ΝΟΛ-ΝΕΛ (γεννημένα 1996-1996) 17 - 18

ΠΑΟ-ΝΟΛ (γεννημένα 2000- 2000) 14 – 7

ΝΟΛ-ΝΕΛ (γεννημένα 1999 - κορασίδες) 23 – 5

ΝΟΛ-ΝΕΛ (γεννημένα 1999 – κορασίδες) 7 – 21