Βαθμολογία

Αν έχεις Ζαϊρέ, διάβαινε...

Με κορυφαίο τον Ζαϊρέ που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, η Αναγέννηση Πουρναρίου πέτυχε μια ακόμη σημαντική νίκη, επικρατώντας αυτή τη φορά του Άρη Κουλουρίου με 2-1 εντός έδρας.

Η ομάδα του Κώστα Μπακατσή ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Τατίας σε μια εκτέλεση φάουλ με κομπίνα έσπασε την μπάλα για τον Βασίλεφ, εκείνος έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ζαϊρές με πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Άρης ισοφάρισε προσωρινά στο 30' σε 1-1 με τον Κοτάκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το απρόσεκτο γύρισμα του Πατσώνη προς τον γκολκίπερ Γιάννη Κρητικό.

Η Αναγέννηση πήρε και πάλι όμως το προβάδισμα στο 35', όταν ο Ζαϊρές στην επαναφορά, μετά το πρώτο σουτ του Ρακιντζόγλου και απόκρουση του τερματοφύλακα του Άρη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πουρναρίου είχε δύο καλές στιγμές με τους Τσάκαλο και Ρακιντζόγλου μετά το 70' για να διευρύνει το προβάδισμα της. Το επιπλέον γκολ μπορεί να μην ήρθε, αλλά το προβάδισμα και οι τρεις βαθμοί της νίκης διατηρήθηκαν μέχρι το τέλος.

Αναγέννηση Πουρναρίου: Κρητικός Ι., Κρητικός Θωμάς, Κρητικός Θεοφ., Πατσώνης, Παλαμιώτης (40' Κακαγιάννης), Βασίλεφ, Τατίας, Ζαϊρές, Δημουλός (60' Τσάκαλος), Κρητικός Μιχ. (75' Ντίνας), Ρακιντζόγλου.

Άρης Κουλουρίου: Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος, Νεράντζης, Αγραφιώτης, Χάμος, Κουτσαντάς (46′ λ.τ. Μπούγκλος), Σέλλας (30′ λ.τ. Αρλέτος), Παπαγεωργίου (75′ Τζιλωτζιος), Παλαμάς, Σιδηρόπουλος, Κοτάκος.