Βαθμολογία

«Τρένο» και από το Αρμένιο

Ο Σ.Σ. Ραψάνης, κατάφερε να αποδράσει με το διπλό μέσα από το Αρμένιο, αφού κέρδισε την τοπική Δόξα με σκορ 0-1, για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα καλό και είχε ελάχιστες φάσεις.  

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό, όταν από πίεση του Ντέμη Γκαραγκούνη, οι αντίπαλοι αμυντικοί έχασαν την μπάλα, που κατέληξε στον Τζέβρι Σινάν, που με την σειρά του τροφοδότησε τον Κατσαμάκα, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ για το 0-1.

Η επόμενη καλή στιγμή, καταγράφεται στο 65’ όταν ο Κατσαμάκας πήγε να συνδυαστεί με τον Τζέβρι Σινάν, ωστόσο λόγω κακής συνεννόησης, οι αμυντικοί του Αρμενίου έκλεψαν την μπάλα. Από την άλλη, το Αρμένιο θα μπορούσε να πετύχει γκολ στο τέλος του παιχνιδιού, όταν στο 90ο λεπτό ο Καψούρης έβγαλε μια σέντρα, ο Μπαταγκιώνης έκανε μια κεφαλιά, αλλά ο Καλογιάννης εκτινάχτηκε και έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Δόξα Αρμενίου(Γιώργος Κουτέρης): Μουράτης, Ψάρρας, Ρουμπιές, Ρενάτο, Παπαδημητρίου Τ., Σολάκου, Καψούρης, Γούλας(46’ Μπαταγκιώνης), Γιαννούχος(70’ Καραδημήτρης), Καμπανάς, Γκόντας(75’ Παπαδημητρίου).

Σ.Σ. Ραψάνης(Αλέκος Μπατσαράς): Καλογιάννης, Τσούλκας, Γκαραγκούνης Δ., Σαχπατζίδης, Βάρσος, Σινάν Ερ., Σινάνι Κ., Σινάν Τζ.(85’ Αγγελίκος), Κουτσάκης, Γκαραγκούνης Ντ.(75’ Σινάνι Β. λ.τ.), Κατσαμάκας(82’ Γκαραγκούνης Γ.).

Γιώργος Μητσιούλης