Βαθμολογία

Βρήκε το σθένος και το γύρισε ο Πανιώνιος

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Πανιώνιος, που κέρδισε το Χειμάδι με σκορ 1-2, για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, ωστόσο η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά να κάνει και την απόλυτη ανατροπή.

Στο 32ο λεπτό ο Λίταινας Μ., έβγαλε μια σέντρα και ο Τσιαγκούλης Β., με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για το Χειμάδι. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά δεν κράτησε πολύ για την γηπεδούχο ομάδα, μιας και ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει λίγα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 35’ ο Γιώργος Κίτσας έκανε ένα διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αφού χτύπησε στο δοκάρι.

Μάλιστα, στο 39’ ήρθε και δεύτερο γκολ για την ομάδα του Αποστόλη Κορομηλά, όταν ο Ελιζόπουλος έδωσε στον Σκέντζα που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κλέιβι και την έστειλε στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος έχασε σωρεία ευκαιριών, κυρίως με τους Γιώργο και Γεράσιμο Κίτσα, Στρατηνάκη, Παρασκευά Βασιλείου και Ελιζόπουλο, ενώ οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους απείλησαν κυρίως με τους Τσιαγκούλη Β. και Νούσιο Γ/Β να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Θανάσης Κολονιώτης): Κλέιβι, Τσιαγκούλης Κ., Καραντώνης Λ., Γκογκόλης, Πότσης, Κοντογιάννης, Καραντώνης Γ., Νούσιος Γ/Β, Τσιαγκούλης Β., Λίταινας Μ., Νούσιος Γ/Α(67’ Τόπης).

Πανιώνιος(Αποστόλης Κορομηλάς): Ευθυμίου Ν., Ευθυμίου Παρ., Κανής, Καρδαμίλης, Ελιζόπουλος Σ., Βασιλείου Παρ.(75’ Στρατής Ν.), Δημόπουλος, Κίτσας Γ., Κίτσας Γερ., Παϊτέρης(65’ Ελιζόπουλος Ν.), Σκέντζας Στεφ.(70’ Στρατηνάκης).

Γιώργος Μητσιούλης