Βαθμολογία

«Είχε Άγιο» στο τέλος

Νίκη με σκορ 3-2 πήρε ο Άγιος Θωμάς κόντρα στον Διογένη, στην λαρισινή μονομαχία του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι, έπαιρναν συνεχώς κεφάλι στο σκορ, ωστόσο ο Διογένης ισοφάριζε, αλλά στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο Αραπατσάνης κατάφερε να κάνει το 3-2 και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Το σκορ για την ομάδα του Βασίλη Κυριάκου, άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Καλούσης, ωστόσο στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Γιαννάκη, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σαλοκανάς έβαλε και πάλι μπροστά τον Άγιο Θωμά στο 63’, όταν έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Άγιος Θωμάς είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι, όταν ο Καλούσης κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατάφερε να αποκρούσει.

Έτσι, λίγο αργότερα ο Διογένης κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι, κάνοντας το 2-2 με τον Βουλγαράκη. Έτσι, φτάσαμε στο 87’ όταν ο Ευαγγέλου εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Αραπατσάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Άγιος Θωμάς είχε και δοκάρι στο 53’ με τον Αντωνόπουλο.

Άγιος Θωμάς(Βασίλης Κυριάκος): Παπάζογλου, Τσιάρας, Πανέτσος(49’ Νεράντζης λ.τ.), Μηλιώνης, Μπαρτζιάλης, Αντωνόπουλος(65’ Αραπατσάνης), Καραγεωργίου, Καραγιάννης, Ευαγγέλου, Καλούσης, Σαλοκανάς.