Βαθμολογία

Νίκη και επιστροφή στην κορυφή

Ο Απόλλων Βρυσιών κατάφερε να πάρει το ντέρμπι για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, απέναντι στα Βούναινα και έτσι βρέθηκε και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ωστόσο η ομάδα του Λεωνίδα Τασιούλη κατάφερε να ανεβάσει στροφές στο δεύτερο και να φτάσει στην νίκη.

Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη, απείλησε στο πρώτο μέρος, κυρίως με τον Παλάσκα, παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Έτσι, το παιχνίδι πήγε στο δεύτερο μέρος με το ισόπαλο 0-0. Στο 75’ όμως, μετά από μια όμορφη προσπάθεια του Βαΐτση, που έβγαλε και την σέντρα, η μπάλα κατέληξε στον Ζητούνη, που με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης έκανε μια κεφαλιά, με τους αντίπαλους αμυντικούς όμως να αποκρούσουν λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Στο 82’ ο Τσιτσικλής δοκίμασε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ η τελευταία φάση του παιχνιδιού έγινε στο 89ο λεπτό όταν ο Αγγελάκης έβγαλε μια σέντρα, αλλά ο Μπακογιάννης έστειλε την μπάλα άουτ.

Απόλλων Βρυσιών(Λεωνίδας Τασιούλης): Μητσόπουλος, Αγγελάκης, Βαΐτσης, Γαϊτανίδης, Στεφανής, Μπερσιάνης(60’ Καραντάκης), Λιάπης(46’ Τσιτσικλής), Μπακογιάννης, Γιαντσίδης(46’ Ζητούνης), Αρβανιτοζήσης Ι., Αρβανιτοζήσης Δ.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Γκουντουμάνης, Μερτζανίδης, Φαρμάκας, Παλάσκας, Γκέκας, Σιάλτας, Λεμονής(65’ Αγγλόπουλος), Τσαπράζης Σ., Χατζηλιάδης Κ.(80’ Δαούλας), Τζιάτζιος(81’ Καραποστόλης).

Γιώργος Μητσιούλης