Βαθμολογία

Πήρε μπροστά το Αβέρωφ!

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ, ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ επικράτησε με σκορ 3-1 της ΑΕΔ Νίκαιας. Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο «Κουκουλίτσιου – Μουσιάρη» και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Όπως ήταν λογικό αρκετός κόσμος παρακολούθησε το ματς αφού είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς ώστε να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πρώτο μόλις λεπτό, κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και γενικά έδειχναν πως πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Το Αβέρωφ παρά το γρήγορο γκολ δεν έδειχνε να είναι σε καλή ημέρα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφεραν νωρίς το ματς στα ίσα και προσπάθησαν για την ανατροπή.

Τελικά όμως το Αβέρωφ δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένο για το τρίποντο. Μάλιστα κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ στο 74’ και στο 91’ και να πάρει μια σπουδαία νίκη ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη η Νίκαια είναι σε δύσκολη θέση και θα παλέψει...

Το φιλμ του αγώνα

1’ Βαθιά μπαλιά του Κλεισιάρη στον Ντούγκο, αυτός με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ ανοίγει το σκορ (1-0).

14’ Σουτ δυνατό του Λέανδρου Γκατζούλη, δύσκολα ο Παζιάνας.

21’ Φάουλ του Τριανταφυλλόπουλου, κεφαλιά ο Χονδρονάσιος η μπάλα λίγο άουτ.

21’ Κόρνερ ο Τριανταφυλλόπουλος, κεφαλιά ο Μπακαρτζής και 1-1.

42’ Φάουλ ο Τσινούδης, δύσκολα ο Τζουβάρας.

67’ Κεφαλιά ο Κλεισιάρης η μπάλα λίγο άουτ.

70’ Κεφαλιά ο Τσιρβούλης η μπάλα λίγο άουτ.

74’ Φάουλ ο Τσινούδης, κεφαλιά ο Κλεισιάρης και 2-1.

88’ Σουτ πολύ καλό ο Ψαρούλης, δύσκολα ο Παζιάνας.

91’ Ο Καραγκιόζης με πλασέ κάνει το 3-1 από κεφαλιά του Ταρταμούκα.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ ((Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Παζιάνας, Λισγάρας (25’ λ.τ. Ελευθέρογλου Γ.), Βαϊτσης (46’ Γουργιώτης), Καφφές, Κλεισιάρης, Τσινούδης (86’ Γκουτσιούδης), Ντούγκος, Κολοβός, Καραγκιόζης, Τσιρβούλης, Ταρταμπούκας.

ΑΕΔ Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος (60’ Σακελλαρίου), Ψαρούλης, Χονδρονάσιος (80’ Ολομάνι), Δεμέστιχας, Γκουζιώτης (55’ Στατήρης), Γκατζούλης Δ., Γκατζούλης Λ., Μπακαρτζής, Τριανταφυλλόπουλος, Χούσα.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής Γ., Παπαδημητρίου Χρ., Καραμπούλας Θ.