Βαθμολογία

Αντεμπαγιόρ: «Σταματήστε να μου κάνετε ξόρκια»!

Θύμα μαγείας από την ίδια την μητέρα του θεωρεί πως έχει πέσει ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος ζήτησε από το οικογενειακό του περιβάλλον να σταματήσει τα ξόρκια και τον «πόλεμο» που αδίκως- όπως πιστεύει ο ίδιος- του γίνεται!  

Ο επιθετικός της Τότεναμ αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι πέταξε τη μητέρα του έξω από το σπίτι του στην Αφρική όταν υποψιάστηκε ότι ήταν μάγισσα, ενώ πήρε θέση και στα όσα του καταλογίζει η αδελφή του, Μάτζι, περί αδιαφορίας για την οικογένεια του που έχει ως αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα η μάνα του να πουλάει τσάντες και λουκέτα στα τοπικά παζάρια!

«Πως να κρατήσω επαφή με τη μητέρα μου όταν αυτή από μόνης της μου λέει ότι δεν θα προοδεύσω στη δουλειά μου; Απλά θα κάνω τη ζωή μου και ό,τι άλλο θέλω. Πρέπει να σταματήσουν να μιλούν και να μου κάνουν ξόρκια. Πρέπει να με αφήσουν ήσυχο», είπε αρχικά ο πολύπειρος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Αγόρασα στην αδελφή μου ένα σπίτι στο Λονδίνο αξίας 1.2εκατ. δολαρίων και της είπα να έρθει να μείνει μαζί με την μητέρα μου. Μπορείτε να το διανοηθείτε ότι αντί για αυτό, εκείνη το νοίκιαζε χωρίς να ξέρω τίποτα;»!