Βαθμολογία

Θα πάνε… λάου-λάου τον Ρανιέρι

Λεπτούς χειρισμούς στο θέμα Ρανιέρι θέλει να κάνει η ΕΠΟ. Ο Ιταλός φέρεται να έχει… στραβώσει από τα σχόλια εναντίον του στην Ελλάδα, σε βαθμό που να υπάρχουν φόβοι ότι ίσως ζητήσει όλη την αποζημίωση

Πιο περίπλοκο απ’ όσο αναμενόταν θα είναι το θέμα της αποδέσμευσης του Κλαούντιο Ρανιέρι από την Εθνική μας. Η ΕΠΟ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ιταλό ώστε να μη διεκδικήσει όλο το υπόλοιπο συμβόλαιό του και ν’ αποχωρήσει με μια αποζημίωση 400.000 ευρώ.

Πληροφορίες που φτάνουν ωστόσο στην ομοσπονδία και παρουσιάζονται στη «Sportday” αναφέρουν ότι το αρνητικό κλίμα και τα σχόλια που γίνονται στην Ελλάδα εναντίον του έχουν μεταφερθεί στον 63χρονο τεχνικό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τον έχουν ενοχλήσει σε βαθμό που να υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί ν’ αλλάξει στάση.

Παρόλο λοιπόν που η συγκεκριμένη δυσαρέσκεια απορρέει προς το παρόν από μεσάζοντες και όχι από τον ίδιο, στην ΕΠΟ (έχοντας υπόψη και το προηγούμενό του με τη Μονακό) δε θέλουν να το διακινδυνεύσουν. Έτσι, δεν προχωρούν το θέμα του αντικαταστάτη του μέχρι να ρυθμιστεί το δικό του. Κάτι που ευελπιστούν ότι θα γίνει τις προσεχείς ημέρες σε συνάντηση που θα έχει ο Γιώργος Σαρρής με τον δικηγόρο του, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα του συμβολαίου του και να βγει όσο το δυνατόν πιο «βελούδινο» το διαζύγιο.