Βαθμολογία

Δεν θέλει Γιουνάιτεντ ο Σνάιντερ

Το όνομα του Wesley Sneijder συνδέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην μετεγγραφική λίστα της Manchester United, με τον Ολλανδό να δηλώνει πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί με την φανέλα των "κόκκινων διαβόλων".

Ο Louis Van Gaal, όντας τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας γνωρίζει καλύτερα απ' όλους τους Ολλανδούς παίκτες και σίγουρα θα ήθελε να ενισχύσει την United με συμπατριώτες του. Από τα αστέρια της Ολλανδίας είναι και ο Sneijder, με τον 63χρονο τεχνικό να θέλει πάση θυσία να τον εντάξει στο ρόστερ.

Βέβαια, ο μέσος της Galatasaray από την αρχή έχει δείξει τις προθέσεις του και σεβόμενος το ενδιαφέρον των Άγγλων βάζει τέλος στα σενάρια, αφού οι σχέσεις του πλέον με τους Τούρκους είναι πολύ καλές και δεν θέλει να τις τελειώσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ολλανδός: "Γνωρίζω τα νέα που υπάρχουν και το ενδιαφέρον της United για εμένα. Δεν επιθυμώ να φύγω για την Αγγλία. Περνάω εξαιρετικά στην Τουρκία και νιώθω ότι η Galatasaray είναι το δεύτερό μου σπίτι. Έχω κάνει φίλους, έχω πλέον εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους και δεν θέλω να τις τελειώσω