Βαθμολογία

Ράκιτιτς: «Κορυφαίος όλων ο Μέσι, ελπίζω να μείνει»!

Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι ο Ιβάν Ράκιτιτς, χαρακτηρίζοντάς τον κορυφαίο όλων των εποχών, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίζει μαζί του για πολλά χρόνια. 

Λίγες ημέρες μετά από τις αινιγματικές δηλώσεις του Μέσι αναφορικά με το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα, ο συμπαίκτης του Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε στην Mundo Deportivo για τον Αργεντινό με τον ίδιο να δηλώνει πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον πείσει να μείνει στους «Μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Είναι μοναδικός και δεν έχω δει άλλον σαν κι αυτόν. Εκείνος είναι που θα αποφασίσει τι θα κάνει στο μέλλον, αλλά ως συμπαίκτης του μπορώ να πω ότι θέλω να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε μαζί για πολλά χρόνια. Ακόμα και αν έπαιζα στο φεγγάρι, θα ήθελα να έρθει μαζί μου. Ξέρω ότι έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα και ελπίζω να το ολοκληρώσει. Και δεν μιλάω μόνο για μένα, αλλά και εκ μέρους όλων όσων είναι ή ασχολούνται με τη Μπάρτσα. Επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε πλάι του και να κερδίζουμε. Θέλουμε να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους».

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι λήγει το καλοκαίρι του 2018.