Βαθμολογία

Μύλος με Μέσι

Την ώρα που ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχει ρήξη στις σχέσεις Μέσι-Μπαρτσελόνα και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων για τον Αργεντινό σταρ, ο πρόεδρος του συλλόγου καθησυχάζει…

Κάποιες δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι άναψαν φωτιές στην Μπαρτσελόνα, καθώς για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό ένα «παράθυρο» να μην μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα.

Έκτοτε διάφορα ισπανικά ΜΜΕ έχουν κάνει λόγο για ρήξη στις σχέσεις του Αργεντινού σταρ με τη διοίκηση, με τον ραδιοφωνικό σταθμό Cope να υποστηρίζει πως το συμβούλιο του συλλόγου θέλει να τον πουλήσει πριν τις εκλογές του 2016. Η Sport, δε, αναφέρει πως Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ είναι ήδη στη… σειρά για να κάνουν δικό τους τον «Λέο» εφόσον προκύψει τέτοια ευκαιρία.

Πάντως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, φέρεται να επικοινώνησε με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή και να τον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση από πλευράς συλλόγου και πως όλοι είναι ικανοποιημένοι με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του γιου του.