Βαθμολογία

Μερίν, με συστάσεις από Αμπιντάλ

Ξαναβγαίνει στην επιφάνεια το όνομα του Νικολά Ισιμάτ-Μερίν για τον Ολυμπιακό. Συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο πλευρών είναι ο Ερίκ Αμπιντάλ, σύμφωνα με τη «SportDay».

Προς αποχώρηση είναι από τον Αϊντχόφεν ο Νικολά Ισιμάτ-Μερίν και το όνομα του «παίζει» για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού» της «SportDay».

Ο 23χρονος αμυντικός δόθηκε δανεικός στην ολλανδική ομάδα από τη Μονακό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δύσκολα θα παραμείνει εκεί και μετά τον Ιανουάριο, ενώ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα στην ομάδα του Πριγκιπάτου. Την περυσινή σεζόν πραγματοποίησε έξι συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα, 4 στο Κύπελλο και μια στο League Cup Γαλλίας. Πήγε στην PSV για να πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής και μέχρι στιγμής μετράει έχει από δύο εμφανίσεις σε Eredivisie, Κύπελλο Ολλανδίας και Europa League. Μάλιστα, οι παρουσίες που έχει στην φετινή αγωνιστική περίοδο σε ευρωπαϊκά ματς είναι κόντρα σε ελληνική ομάδα.

Ο Γάλλος στόπερ έπαιξε σε ολόκληρη την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου η ομάδα του νίκησε με 3-2, ενώ στο 1-1 του «PSV Stadion» μπήκε στο 90’ αντί του Χέντριξ. Στην ομάδα του Πειραιά τον έχει προτείνει ο συμπατριώτης του και πρώην συμπαίκτης του, Ερίκ Αμπιντάλ, που έχει μιλήσει μαζί του. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του για τον Ολυμπιακό, που είχε διαψεύσει ότι υπάρχει… θέμα, όταν υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα, αλλά από τις πληροφορίες προκύπτει ότι ασχολούνται οι Πρωταθλητές Ελλάδας μαζί του. Στις παραπάνω πληροφορίες πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι ο Ολυμπιακός, έχει καλές σχέσεις με τη Μονακό, έχοντας πάρει το περασμένο καλοκαίρι τον Αμπιντάλ, ενώ δανείστηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον Ντελβίν Εντινγκά.