Βαθμολογία

«Δεν θα περιμένουμε πολύ για Σίλντενφελντ»

Μήνυμα να… βιαστεί για να «δέσει» τον Γκόρντον Σίλντενφελντ με νέο συμβόλαιο στέλνει ο μάνατζερ του Κροάτη αμυντικού, που φέρεται να έχει αρκετούς μνηστήρες.

Τον πρώτο λόγο στον Παναθηναϊκό δίνει για το μέλλον του Γκόρντον Σίλντενφελντ ο μάνατζέρ του, Μάριο Κνες, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως δεν θα περιμένει… αιώνια τους «πράσινους» από τη στιγμή που υπάρχει πολύ ενδιαφέρον για τον πελάτη του.

«Πρώτα θα μιλήσουμε με τον Παναθηναϊκό και μετά θα δούμε. Το σίγουρο είναι πως έχει το προβάδισμα, αλλά δεν θα περιμένουμε πάρα πολύ», τόνισε στο «Έθνος».

Ερωτηθείς αν έχει έρθει κάποιος από την ΠΑΕ σε επαφή μαζί του για την επέκταση του συμβολαίου του Κροάτη αμυντικού που λήγει το 2016, απάντησε: «Όχι, δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Υποθέτω ότι θα γίνει. Ίσως υπάρξει μια καθυστέρηση λόγω των αλλαγών που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι καλό να γνωρίζουμε νωρίς τις προθέσεις του Παναθηναϊκού. Δεν μπορούμε να δώσουμε πολύ χρόνο γιατί και οι άλλες ομάδες βιάζονται να ξέρουν».

Όσο για την Μπορντό, που φέρεται πιο «ζεστή» από όλους τους μνηστήρες για τον παίκτη, είπε: «Το ενδιαφέρον της Μπορντό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Υπάρχει προσέγγιση, αλλά όχι κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή».

Τέλος, όσον αφορά στις προθέσεις του «Σίφο» ήταν σαφής. «Ξέρω ότι όλοι στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι με τον Γκόρντον. Ο ίδιος παίζει καλά και είναι χαρούμενος. Προφανώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει και τα επόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να συζητήσουμε».