Βαθμολογία

Χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια…

Σε χρήσιμα συμπεράσματα κατέληξε ο προπονητής του Τυρνάβου Χαραλαμπίδης Απόστολος μετά από το σημερινό φιλικό μεταξύ της ανδρικής ομάδας και της ομάδας νέων του Τυρνάβου. Ο νέος προπονητής, μπόρεσε να δει σε τι επίπεδο βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές του για να μπορέσει να έχει μια πιο σαφή εικόνα για το ρόστερ της ομάδας. Από την άλλη παρακολούθησε και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων για να έχει και για αυτούς μια πιο αντικειμενική άποψη. Στο πρώτο ημίχρονο οι συνθέσεις των ομάδων ήταν οι εξής:

Ανδρική Ομάδα: Ντάλλας, Καραμανλής, Σουλιώτης, Brankovic, Στεργιανός, Ιβανίδης, Νταντίδης, Σκαθαρούδης, Οττα, Ζυγκερίδης, Τσούκαλος
Ομάδα Νέων: Χαρισόπουλος, Δάσσιος, Ανδρέου, Ακρίβος, Ντιντής, Μαχαίρας, Τασιούλης, Καρβούνης, Μεζίνης, Νούσιος, Αλεξίου

Στο πρώτο ημίχρονο η ανδρική ομάδα σκόραρε 2 φορές, με τον Τσούκαλο (Σκαθαρούδη) και τον Ιβανίδη (Στεργιανό). Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές αλλάξαν τις ενδεκάδες τους, χρησιμοποιώντας με αυτό τον τρόπο όλους τους διαθέσιμους παίκτες που είχαν.
Από την πλευρά του Χαραλαμπίδη αγωνίστηκαν οι: Μάλτζαρης, Σουλιώτης, Σιάτρας, Μπεχλιβανόπουλος, Χαλούλος, Milutinovic, Ιβανίδης, Pokong, Γεωργίου, Χριστίδης, Solferino.

Ενώ από την πλευρά του ο Κουτσαφτίκης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους: Παναγιώτου, Καρακώστα, Μητσιογιάννη, Πρατσίλα, Μάντζαρη, Τσεκούρα, Λόλα (Μακρή 60'), Λίταινα, Παπαχρήστο, Πέρπερα, Βογιατζή.

Το επιμέρους σκορ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάλι 2-0, με σκόρερ και στα δύο γκολ τον Solferino έπειτα από πολύ ωραίες ατομικές ενέργειες. Το τελικό 4-0 υπέρ της ανδρικής ομάδας άφησε σχετικά ικανοποιημένο τον τεχνίκο της ομάδας, αφού είδε κάποιες σημαντικές προσπάθειες να μετουσιώνονται σε γκολ.

Επιπλέον, σήμερα για πρώτη φορά κάθησε δίπλα στον πάγκο της ομάδας ο νέος βοηθός του, Γιάννης Μάγγος που είχαν και συνεργαστεί και στο παρελθόν πολλές φορές. Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ θέλει να καλωσορίσει και επίσημα τον κ. Μάγγο στην οικογένεια του Τυρνάβου και να του ευχηθεί καλή δύναμη με υγεία πάνω από όλα.