Βαθμολογία

Κυριάκος: «Φιλοσοφία μας να παίξουμε ποδόσφαιρο»

Ο Άγιος Θωμάς, αν και νεοφώτιστος στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία και συγκεκριμένα στον 2ο Όμιλο όπου και βρίσκεται, έχει καταφέρει να κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες και 13 συνολικά βαθμούς.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, κύριο Βασίλη Κυριάκο, που δήλωσε τα εξής για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Μέχρι στιγμής, είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών αλλά και από την δουλειά που γίνεται. Η θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, είναι η ανταμοιβή στις προσπάθειες μας. Είμαστε ένα σύνολο, με καλή συμπεριφορά στο γήπεδο, ενώ σκοπεύουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον».

-Για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ανθούπολη, αλλά και το επερχόμενο απέναντι στον Διογένη;

«Στο ματς με την Ανθούπολη, πιστεύω ότι το κέρδισε η δυνατότερη ομάδα. Το παιχνίδι έγινε σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, ωστόσο καταφέραμε να έχουμε επίπεδο και να κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα, επόμενος αντίπαλος μας είναι ο Διογένης, που είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Υπολογίζουμε κάθε αντίπαλο μας και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν και φιλοσοφία μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Επιπλέον, θέλουμε να μην υπάρχουν τραυματισμοί, γιατί την σήμερον ημέρα, αν ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής τραυματιστεί, μπορεί να πάει αρκετά πίσω, ή ακόμα και να χάσει την δουλειά του».

-Θα κυνηγήσετε την άνοδο;

«Αυτό θα το δούμε στο τέλος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι τέτοιο. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και φυσικά εάν προκύψει κάτι τέτοιο στην πορεία, σαφώς και θα την κυνηγήσουμε, χωρίς ωστόσο να το κάνουμε αυτοσκοπό».   

Γιώργος Μητσιούλης