Βαθμολογία

Μπακατσής: «Θα προσπαθήσουμε παρά τα προβλήματα»

Η Αναγέννηση Πουρναρίου, μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, θέλοντας φυσικά να εξασφαλίσει όσο πιο νωρίς γίνεται την παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε να αποδράσει από την έδρα των Αμπελοκήπων, παίρνοντας λευκή ισοπαλία, απέναντι σε ένα από τα φαβορί του Ομίλου για την άνοδο.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, κύριο Κώστα Μπακατσής, που δήλωσε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, αλλά και για την συνέχεια: «Σχετικά με το παιχνίδι, κόντρα στους Αμπελόκηπους, θεωρώ ότι πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο. Οι Αμπελόκηποι μας πίεσαν αρκετά, ενώ εμείς επιλέξαμε να παίξουμε κλειστά και να τους χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Έτσι, καταφέραμε να αποδράσουμε με τον πόντο της ισοπαλίας, τον οποίο πήραμε κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, όπως άλλωστε και άλλες ομάδες έχουν πάρει από εμάς».

-Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη Κουλουρίου, αλλά και γενικότερα την συνέχεια στο πρωτάθλημα;

«Θεωρητικά, στην συνέχεια του πρωταθλήματος, εμείς θα έχουμε εύκολο πρόγραμμα, ωστόσο μπορεί στην πραγματικότητα να αποδειχθεί το αντίθετο. Το λέω αυτό, διότι με τις θεωρητικά δύσκολες ομάδες έχουμε παίξει και πλέον απομένει να παίξουμε με ομάδες που είναι χαμηλότερα από εμάς στην βαθμολογία. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω ότι όλες οι ομάδες θέλουν τους βαθμούς, όπως επίσης και ο επερχόμενος αντίπαλος μας, το Κουλούρι, που έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και μπορεί να μας κάνει την ζημιά. Από εκεί και πέρα, εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας, έχοντας τα γνωστά προβλήματα. Προσπαθούμε να δουλέψουμε με 13 ποδοσφαιριστές, ενώ έχω πει και στην διοίκηση πως τα Χριστούγεννα πρέπει να ενισχυθούμε».

Γιώργος Μητσιούλης