Βαθμολογία

Άρης: Τέθηκαν οι μεταγραφικοί στόχοι

Η εικόνα του Άρη από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική κατέστησαν σαφές πως η μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Ήδη οι «κίτρινοι» έχουν χάσει έδαφος στην κούρσα της ανόδου μετρώντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες στις πρώτες 7 αγωνιστικές του πρώτου ομίλου. Με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο, βέβαια, έχουν κάνει το 2 στα 2 δείχνοντας σημάδια βελτίωσης αλλά αυτό δεν έχει αλλάξει σε τίποτα την ανάγκη μεταγραφικών προσθηκών στο ρόστερ.

Έτσι, ο Βραζιλιάνος τεχνικός είχε την ευκαιρία μαζί με τους Γιάννη Τοπαλίδη και Γιώργο Γαλανό να καταστρώσουν τα πλάνα της ομάδας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Από την σύσκεψη κορυφής λοιπόν στο «κίτρινο» στρατόπεδο προέκυψε ότι προτεραιότητα για την ομάδα είναι η ενίσχυση στο κέντρο και το δεξί άκρο της άμυνας αλλά και στην επίθεση.

Φυσικά, όσο πλησιάζει η έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ανάλογες συσκέψεις θα γίνονται αρκετά συχνότερα ώστε να εξετάζονται οι διαθέσιμες επιλογές και σταδιακά να καταλήξουν στους «στόχους» για τους οποίους τελικά θα υπάρξει κινητοποίηση.

Πηγή: onsports.gr