Βαθμολογία

Έξαλλος ο Κόντε!

Ποιος... δημοσιογράφος είδε τον Αντόνιο Κόντε μετά το φιλικό της Ιταλίας με την Αλβανία και δεν τον φοβήθηκε!

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας ήταν έξαλλος και αυτό φρόντισε να... φανεί στη συνέντευξη Τύπου.

«Γνωρίζετε πολύ καλά πως όταν έχω κάτι να πω το λέω… Μετά από έξι παιχνίδια στα οποία έχουμε νικήσει στα πέντε και έχουμε έρθει ισόπαλοι στο άλλο κάποιοι άνθρωπο ακόμη και τώρα θέλουν να κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο και δεν θέλουν να δουν το προφανές», τόνισε ο Κόντε και συνέχισε:

«Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει και μάλιστα σε μια δύσκολη στιγμή για το ιταλικό ποδόσφαιρο, πολύ πιο δύσκολη από αυτή που πίστευα καθώς πίστευα ότι θα υπήρχε και περισσότερη συμμετοχή από όλους. Βλέπω μικρή διάθεση από κάποιους να ασχοληθούν με την Εθνική ομάδα. Αντιμετωπίζω και εδώ την ομάδα ως ένας προπονητής μιας κανονικής ομάδας και δυστυχώς βλέπω ότι κάποιοι ενδιαφέρονται για την ομάδα τους και τίποτα άλλο. Βλέπω τους ποδοσφαιριστές αυτούς για 8-9 ημέρες το μήνα και τώρα θα τους ξαναδώ σε τέσσερις μήνες. Μου ζητάνε να κάνω εξαιρετική δουλειά και να αλλάξω την Εθνική ομάδα. Λοιπόν, δώστε μου την ευκαιρία να το κάνω. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να το πετύχω», τόνισε ο Κόντε συνεχίζοντας το ξέσπασμά του και πετώντας βολές προς όλους… 

«Όλοι παραδέχονται ότι πρέπει να κάνουμε αυτό, να αλλάξουμε εκείνο για το ιταλικό ποδόσφαιρο αλλά γυρνάω το κεφάλι μου λίγο και μετά δεν βλέπω κανέναν. Θα δείξουμε λίγη αγάπη για την Εθνική ομάδα; Ή θα συνεχίσουμε να λέμε «η Εθνική δεν μπορεί να παίξει, πρέπει να κάνει αυτό, πρέπει να κάνει εκείνο», τόνισε ο Κόντε.

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου δεν έδωσαν πολύ σημασία στα λεγόμενα του… Γιατί; Η επόμενη ερώτηση που δέχθηκε ήταν για τον Μπαλοτέλι… Αποτέλεσμα;

Ο Κόντε να εξοργιστεί…

«Με ρωτάτε για τον Μπαλοτέλι; Ακόμη και τώρα μιλάμε για τον Μπαλοτέλι; Μετά τα όσα προβλήματα που σας είπα ότι υπάρχουν στο ιταλικό ποδόσφαιρο εσείς αναρωτιέστε και πάλι για τον Μπαλοτέλι και εάν πάει ή πήγε στη disco; Το βρίσκω γελοίο αυτό, το βρίσκω παράλογο… Και με όλα αυτά η ομάδα έχει πέντε νίκες…», κατέληξε απηυδισμένος ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ιταλίας.