Βαθμολογία

Αγωνία για Μακ

Την κατάσταση του Ρόμπερτ Μακ που αποχώρησε με πρόβλημα κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Σλοβακίας επιθυμούν να περιμένουν να διαπιστώσουν από κοντά στον ΠΑΟΚ. Πάνε Τρίπολη Κάτσε, «Σάλπι». 

Την έντονη ανησυχία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσε η χθεσινή ενημέρωση ότι ο Ρόμπερτ Μακ αντικαταστάθηκε μόλις στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης της Σλοβακίας με την Φινλανδία.

Εκείνο που έμαθαν οι Θεσσαλονικείς είναι ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και ζήτησε να γίνει αλλαγή, αφού αισθανόταν βαριά τα πόδια του.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο κανείς δε θέλει να σκέφτεται για ενδεχόμενη απουσία του 23χρονου παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα υποβληθεί σε εξονυχιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει με τις ενοχλήσεις που ένιωσε και να υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Εν τω μεταξύ, ο Έργκους Κάτσε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης γυμνάστηκαν χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για την προσεχή αναμέτρηση με τους Αρκάδες, εφόσον τελικά αρθεί η απόφαση για την αναβολή του πρωταθλήματος.