Βαθμολογία

Φιλικός αγώνας αύριο για τη Μικτή Παίδων

Μετά την αναβολή των επίσημων αγώνων των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ, από τη διοργανώτρια ΕΠΟ, που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διεξάγονταν αύριο Τετάρτη, ο Ενωσιακός προπονητής της ομάδας Παίδων κ. Γιώργος Δοδοντσάκης αποφάσισε τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας Πλίτση, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της δεύτερης, αύριο Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 15.00΄. Για το λόγο αυτό καλεί τους παρακάτω ποδοσφαιριστές αύριο και τη συγκεκριμένη ώρα να βρίσκονται στο προαναφερόμενο γήπεδο:

Σουλούκος, Κολοβός, Καμπέρης, Ζυγούρης, Σκύφτας (ΑΕΛ), Κολοκυθόπουλος, Κουτσογιαννούλης (Προμηθέας), Καραούλας, Πινακάς (Ατρόμητοι/Θύελλα), Λαζαρίδης (ΠΟΕ), Δάκτυλας (Αναγέννηση Καλοχωρίου), Βίδρας (Δαμασιακός), Φουρίκης (Νίκαια), Τσακνάκης, Σακελλαρίου (Φαλανιακός), Μαλάκος, Κίτσιος, Θεοδώρου, Μπουροτζήκας, Ζαχαράκης (Τοξότης), Χατζηκρανιώτης (Ακαδημία Τυρνάβου), Καρέλας (Δήμητρα Γιάνουλης), Κοντογιώργος (Ιπποκράτης), Ηλιούδης (Απόλλων Λάρισας), Νούσιας (Αστέρας Μελισσοχωρίου).

Οι ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣΛ, υπό της οδηγίες του προπονητή τους κ. Νίκου Αργυρούλη, προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της «Γαλήνης» και έπαιξαν δίτερμα με την ομάδα του «Προμηθέα».