Βαθμολογία

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΛ

Η γενικότερη αναστάτωση που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΛ, ήταν φυσιολογικό να επηρεάσει και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μάλιστα όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, την Δευτέρα η προπόνηση της ομάδας ακυρώθηκε μετά από απόφαση του Βαγγέλη Πλεξίδα. Την Τρίτη το πρωί όμως άπαντες επέστρεψαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στα Δένδρα και προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του τεχνικού Θωμά Γράφα.

Σίγουρα αυτή είναι μια θετική εξέλιξη, αφού είναι αδιανόητο να μην λειτουργεί κανονικά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει εάν τελικά το προσεχές Σαββατοκύριακο διεξαχθούν αγώνες, με την ΑΕΛ να περιμένει την όποια απόφαση ώστε να διαμορφώσει και το πρόγραμμα προπονήσεων. Να θυμίσουμε πως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι με αντίπαλο τον Τύρναβο.

Στο αγωνιστικό μέρος όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στην προπόνηση το πρωί της Τρίτης, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά σίγουρα και οι ποδοσφαιριστές παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ομάδα διότι όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά είναι θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την πόλη.

Χρήστος Γκατζούλης