Βαθμολογία

Ο Πάτσης, ο Μπρέζας και οι άλλοι…

Το πωλητήριο μπορεί να βγήκε χθες για την ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά ήδη εδώ και μέρες υπήρχαν κινήσεις για την πώληση της ομάδας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Ανδρέας Πάτσης, μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου και ενδιαφερόμενος στο παρελθόν για την ΠΑΕ ΑΕΛ (επί εποχής Πηλαδάκη) την Κυριακή βρέθηκε στη Λάρισα και σφυγμομέτρησε τις εξελίξεις στην πόλη ενώ στελέχη του έχουν έρθει σε επαφή με το περιβάλλον της οικογένειας Πλεξίδα.

Ο Ανδρέας Πάτσης βλέπει μια μετακίνησή του από τη Νίκη Βόλου στη Λάρισα με καλό μάτι και δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα συζητήσεις των δύο πλευρών. Ποτέ ο κ. Πάτσης δεν έπαψε να μιλάει με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΛ ενώ ο ίδιος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την εικόνα που είχε η Νίκη Βόλου στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Ζάκυνθο όταν έκοψε μόλις τρία εισιτήρια(τότε εξοργίστηκε και αποφάσισε να μην κατέβει η ομάδα στο κύπελλο Ελλάδας).

Δεύτερη λύση δείχνει να είναι ο μεγαλομέτοχος του Τυρνάβου Βασίλης Μπρέζας που και στο παρελθόν έδειξε ενδιαφέρον για τη λαρισινή ομάδα. Ο Μπρέζας το σκέφτεται(ίσως τοποθετηθεί και δημόσια τις επόμενες μέρες) και σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον για να προχωρήσει θέλει και τη στήριξη ορισμένων ακόμα επιχειρηματιών.

Η πολύ καλή πορεία του Τυρνάβου και το γεγονός της συμπαγούς ομάδας που είχε ως διοίκηση δίνουν θετικό πρόσημο στην προσπάθειά του απ’ όλους τους Λαρισαίους.

Η λύση Μπρέζα φαίνεται να δένει με μια ακόμα κίνηση. Χθες ο αντιπρόεδρος της υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΕΛ Αποστόλης Φωτάκης μαζί με τον Αχιλλέα Παυλόπουλο είχαν επαφή με επιχειρηματίες για την αγορά της ομάδας. Σε χθεσινό γεύμα έπεσαν αρκετά ονόματα, ενώ συμμετοχή στην προσπάθεια έχουν οι αδελφοί Τσουμάνη, ο Ναπολέων Παλάντζας(πιθανό να παίξει κάποια στιγμή ρόλο και στην ερασιτεχνική) αλλά και ο Θανάσης Μιχαλούλης.

Στο γεύμα ήταν και εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων της Λάρισας που εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή το εγχείρημα αλλά από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν θα μπούνε όπως και οι προηγούμενοι σε διαδικασία πλειστηριασμού για να πάρουν την ομάδα από τη La Farm.

Το σίγουρο είναι ότι κινήσεις γίνονται και οι εξελίξεις τρέχουν αλλά αυτή τη στιγμή τον λόγο έχει ο Σωτήρης Πλεξίδας πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και της μεγαλομετόχου εταιρίας.

Του Σωτ. Κέλλα (Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)