Βαθμολογία

Κατσάρας: «Έχουμε βρει ρυθμό»

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε προχθές από τη Φιλιππιάδα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο βαθμός σίγουρα είναι πολύτιμος για τη μάχη της σωτηρίας, στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και για το ματς που ακολουθεί με τα Λευκάδια, ο τεχνικός του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας, τόνισε τα εξής: «Ήμασταν καλύτερη ομάδα από τη Φιλιππιάδα και θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να κερδίσουμε. Αγωνισθήκαμε σε γήπεδο λίμνη και ασφαλώς ήταν πολύ δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών μας. Η ουσία είναι ότι έχει βρει ρυθμό η ομάδα μας και πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Ακολουθεί ο αγώνας με τα Λευκάδια, δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και στόχος μας είναι να κερδίσουμε, για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική μας θέση.

Οφείλουμε πάντα να παίζουμε με σοβαρότητα και τα αποτελέσματα θα έρθουν καθώς τα παιδιά δουλεύουν με πολλή όρεξη και μεράκι. Όσον αφορά στα επεισόδια που έγιναν με τη λήξη του αγώνα, είναι ανεπίτρεπτο ορισμένοι πιτσιρικάδες ανεξέλεγκτα να επιτίθονται σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους, γιατί πανηγυρίζαμε.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και χαλάνε χωρίς λόγο την εικόνα των ομάδων τους, όπου εκεί κάποιοι άνθρωποι κάνουν υπερπροσπάθεια και πολλές θυσίες, για να λειτουργούν και να βγάζουν σε πέρας τις υποχρεώσεις τους».

*Αγωνιστικά δεν υφίστανται προβλήματα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του κ.Κατσάρα, για την αναμέτρηση με τα Λευκάδια που θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Τσαριτσάνης.

* Από τον πρόεδρο του Οικονόμου Τσαριτσάνης κ. Χρήστο Μουλτσιά διευκρινίζεται ότι τα προχθεσινά επεισόδια έγιναν έξω από το γήπεδο μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη (Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)