Βαθμολογία

Την Πέμπτη οι εξετάσεις στη Σχολή Διαιτησίας της ΕΠΣΛ

Με απόλυτη επιτυχία έληξαν την περασμένη εβδομάδα τα μαθήματα της νέας Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, που για άλλη μια φορά λειτούργησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας με τη συνδρομή του Συνδέσμου Διαιτητών Νομού Λάρισας και την απόλυτη μέριμνα και φροντίδα της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης.

Τα μαθήματα της Σχολής παρακολούθησαν 42 υποψήφιοι διαιτητές ποδοσφαίρου, από την 23η Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι και την περασμένη εβδομάδα και σε 15 συνολικά συγκεντρώσεις διδάχθηκαν από τους Εκπαιδευτές Διαιτησίας της Ένωσής μας, όλα τα άρθρα του Κανονισμού Παιδιάς, καθώς και τους Κανόνες και τις εγκυκλίους που διέπουν και καθοδηγούν το διαιτητικό Λειτούργημα.

Μεθαύριο Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014, στις 7 το βράδυ, σε αίθουσα του 3ου Λυκείου Λάρισας (οδός Καρδίτσας), οι 42 υποψήφιοι διαιτητές της Σχολής, θα κληθούν να διαγωνιστούν σε γραπτές εξετάσεις, προκειμένου να αποκτήσουν επίσημα τον τίτλο του Διαιτητή Ποδοσφαίρου.

Τις εξετάσεις αυτές θα εποπτεύει, σαν εκπρόσωπος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, το μέλος αυτής κ. Γιώργος Αμυγδαλής