Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Χρονικό όριο δεκαπέντε (15) ημερών για τους ενδιαφερόμενους»

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ωρών η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αισθάνεται την ανάγκη πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσει όλους όσοι, φιλάθλους και επιχειρήσεις, στηρίζουν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Η ΑΕΛ βρίσκεται σ’ ένα κομβικό σημείο, σημείο που απαιτεί λύσεις και ξεκάθαρες κουβέντες.

Παρά το γεγονός ότι γίνεται μια τεράστια προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, με λάθη τα οποία προσπαθούμε να διορθώσουμε, ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου, γίνεται μια σφοδρή και υπερβολική επίθεση στην μεγαλομέτοχο εταιρία, που μη αναλογιζόμενη το κόστος πασχίζει για το καλό της ΑΕΛ. Μιας εταιρίας στην οποία ο κόσμος της ομάδας έδωσε, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, το δικαίωμα για την σύσταση της ΠΑΕ.

Πρόθεσή μας είναι, αφού ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους αγνούς φιλάθλους της ΑΕΛ, άμεσα να επαναρχίσει η λειτουργία της ΠΑΕ, αλλά με την προϋπόθεση να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τόσο των γραφείων της, όσο και του αγωνιστικού τμήματος. Άλλωστε η αναστολή λειτουργίας αυτό τον σκοπό είχε, να επανέλθει η ηρεμία, να χαμηλώσουν οι τόνοι και να προστατευτούν οι εργαζόμενοι, αν και εν τέλει αυτό δεν ήταν όπως τελικά φάνηκε, αρκετό.

Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα της ΑΕΛ και για τον λόγο αυτό άμεσα θα ανακοινωθεί νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα έχει ως αποστολή να δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις – με ότι αυτό σημαίνει- για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας.

Παράλληλα, επειδή η μεγαλομέτοχος εταιρία δεν κρατά όμηρο την ομάδα, γνωστοποιεί πως θέτει χρονικό όριο δεκαπέντε (15) ημερών ώστε να βρεθεί ενδιαφερόμενος επενδυτής που να πληροί επαρκώς τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εξασφάλιση της ομάδας και των στόχων της. Επίσης γνωστοποιούμε πως οι οικονομικές απαιτήσεις της μεγαλομετόχου εταιρίας θα είναι οι ελάχιστες δυνατές.

Επιθυμία του κόσμου είναι η μεγαλομέτοχος εταιρία να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας και παράλληλα αυτή καθυβρίζεται γιατί αποφάσισε την αποχώρησή της. Οι ώρες απαιτούν ψυχραιμία και όχι λογικές και πρακτικές του τύπου «τα δικά σας δικά σας και τα δικά μας δικά σας».

ΠΑΕ ΑΕΛ